12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Füle
www.fule.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kiss Róbert E-mail: fule.jegyzo@t-online.hu
 Telefon: +36-22/576-058 Fax: +36-22/576-059
falusi turizmus,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    sétáló utca, városkép,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Tibor Tanya

Telefon szám: +36-22 733-016;+36-30/9593-632
Fax szám: +36-22/733-018
Kapcsolattartó személy: Tibor József
Cím: 8157 Füle, Sándorkapuszta
Link: tibor-tanya.internettudakozo.hu

A Tibor Tanya gyönyörű környezetben, friss levegőn rengeteg programot biztosít gyermekes családoknak, baráti társaságoknak, fiataloknak, cégeknek akik szeretik a falusias hangulatot, lovakat. Lovasoknak különböző lovastúrákat biztosítunk. Panziónkban teljes a kényelem, konyhánk kiváló. Igény szerint: falusi disznóvágás, bográcsgulyás-parti, sőt különleges lovasesküvő! Előzetes egyeztetés szerint nálunk minden megoldható! Lovastanyánk tréningek és továbbképzések lebonyolítására is alkalmas.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Sárréti Tájház - Füle

Cím: 8157 Füle, Széchenyi út 107.
Link: www.fule.hu

Füle községben a Széchenyi utca 107. szám alatti népi műemlék házat 1985-ben állította helyre az országos Műemléki Felügyelőség. A 19. század első felében kosáríves árkádsorú tornáccal épült lakóház formailag a Bakony-Balaton-felvidék hasonló épületeire emlékeztet, elterjedésüket tekintve azoknak legkeletibb előfordulása. A hosszú ház mai formáját a régebbi első rész kibővítésével nyerte. Az utca felőli, korábbi épületrész szoba, konyha, kamra, istállóból áll.
 sétáló utca, városkép
 

Füle település

Cím: 8157 Füle
Link: www.fule.hu

Füle település Fejér megyében a Mezőföld északi, a Sárrét déli peremén található

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner