12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bükkszenterzsébet
www.bukkszenterzsebet.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ortó Szilárd E-mail: polghiv@berzsebet.t-online.hu
 Telefon: +36-36 567 016 Fax: +36-36 367 074
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Fácánbirtok - Bükkszenterzsébet, Hosszúverőpuszta

Telefon szám: +36-30 863 9010
Cím: 3257 Bükkszenterzsébet, Hosszúverőpuszta 050/1

         
         
A Mátra északi lankái mögött, a napsütötte Tarna-völgyben*, Hosszúverőpusztán várja az utazó érkezését a Fácánbirtok. A kanyargós 23-as útat övező fák mögötti réteken évszázados emléket idézve áll az egykori uradalmi major, mely egykoron a Beniczky család tulajdonában állt. A műemléki jelleget megőrizve újjávarázsolt Fácánbirtokon a ragyogó, fehérre meszelt falak békét és nyugalmat árasztanak. A levegőt a major felett elterülő kis fenyőerdő és a környező rétek illata járja át. A távolból a széljárta Mátra hegycsúcsainak legszebbike, a Kékes mutatja meg alakját az itt megpihenőnek. A birtokon minden annak szolgálatában áll, hogy a hétköznapok zaklatott pillanatai elmosódjanak az itt töltött idő alatt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner