12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagybörzsöny
www.nagyborzsony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Paulik Oszkár E-mail: pm.nagyborzsony@t-online.hu
 Telefon: +36-27 378-025 Fax: +36-27 378-025
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Erdészház Nagybörzsöny

Telefon szám: +3627 378-091;+3620 806-5046
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2634 Nagybörzsöny, Völgy u. 42.
Link: www.nagyborzsony.hu

         
Az Erdészház az erdő alatt a kisvasút végállomás közeléban található. Csendes kellemes környezet családias hangulatban várjuk vendégeinket. A szoba konyhával rendelkezik, amely hűtőszekrénnyel felszerelt. Parkolási lehetőség biztosított. Bográcsozási és grillezési lehetőség zöld udvarban. Rendelésre: Pizza-keltészták-tiroli rétes, börzsönyi lepény, Cappuccinó, bogrács-gulyás Kérésre: Manikűr-pedikűr, szövés, terepjárós erdei kirándulás.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner