12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Óföldeák
ofoldeak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Simonné Sinkó Erika E-mail: hivatal.ofoldeak@gmail.com
 Telefon: +36-62-295-603 Fax: +36-62-295-603
néprajzi gyűjtemény, tájház

 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Emlékház - Óföldeák

Telefon szám: +36-30 559 8350
Kapcsolattartó személy: Vass József
Cím: Óföldeák
Link: honismeret.atw.hu

         
A HELYTÖRTÉNETI gyűjteményünk rendeltetése az, hogy hosszú távon bemutassuk FÖLDEÁKON - ÓFÖLDEÁKON és környékén élő embertársaink, elődeink, apáink, édesanyáink által mindennapos használati eszközeiket, tárgyaikat, természetben valamint fényképfelvételeken. Mindezt teszem sajnos a teljesség igénye nélkül. Ide tartozik az iskola, gépállomás és még sorolhatnám. Én úgy vélem, hogy egy valamire való településen, az emlékek és az elmúlt kultúrák bemutatására legcélra törőbb az a törekvés, a mai európaiság közepén, hitelesen betudja mutatni a látogató turisták, valamint az utókor számára az elmúlást.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner