12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mád
www.mad.info.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tatárka József E-mail: madph@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-348-003 Fax: 0036-47-348-016
borkóstoló

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Első Mádi Borház

Telefon szám: +36-47 348-496
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3909 Mád, Hunyadi utca 2.
Link: www.elsomadiborhaz.hu

         
         
Az Első Mádi Borház Mád és Tokaj-hegyalja központjának a kapuja. A Mádi Kör tagjainak borkülönlegességeit további három kiváló borász munkájának gyümölcse egészíti ki. Emellé kóstolgathatunk sonka és sajt különlegességeket, kedvünkre alakíthatjuk ciabattánkat, szendvicseinket. A borház személyzete közvetlen hangvételével azonnal magával ragadja az odalátogatót. Szakértelmével pedig bevezet minket a mádi borok világába. A borház információs pontként is szolgál. Gyűjtőhely, mely széleskörű tájékoztatást nyújt a borokról, termelőkről, Mádról és a környékről. Szolgáltatásaink: Borkóstolók, szendvicsek, napi menü, sonkakóstolók, sajtkóstolók, Hegyközi Manufaktúra termékeinek kóstolója, bortúrák.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner