12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
múzeum

 múzeum
 

Egri Tűzoltó Múzeum - Eger
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-36-412-801
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3300 Eger, Tűzoltó tér 5.
Link: www.tuzoltomuzeum.hu

         
         
2012 nyarán újra megnyitotta kapuit Egerben az uniós és állami támogatásból megújult Tűzoltómúzeum, amely országosan is egyedülálló szakmatörténeti anyagával a város egyik jelentős kulturális-turisztikai attrakciójává vált. Maga a műemléképület jellegzetes példája a vidéki tűzoltósági laktanyának, és mint ilyen, egyetlen eredeti formájában fennmaradt komplexum. A múzeum egyes elemei – híradós helyiségei, állandó kiállítás, látványtár, restaurátor műhely, játszóház, játszótér – széles szolgáltatási spektrumot biztosítanak, minden korosztályt megszólítanak. A Tűztorony játszóház naponta 10-18 óra között várja a kicsiket. Egyedi játékterével kiváló helyszín születésnapok, névnapok rendezésére. A Tűzfészek ajándékbolt a szuvenírek széles skáláját kínálja a látogatóknak. Belépők: felnőtt 800Ft, diák és nyugdíjas 400Ft. A kombinált jeggyel és a családi jeggyel a Kopcsik Marcipánia is látogatható.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner