12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagyecsed
www.nagyecsed.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KOVÁCS LAJOS E-mail: pmhivatal@nagyecsed.hu
 Telefon: +36-44-545-000 Fax: +36-44-345-381
programok, rendezvények

 programok, rendezvények
 

Ecsedi-láp Emléknap

Telefon szám: +36-30 231 5801
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Somlai Tibor
Cím: Nagyecsed,
Link: ecsednap.atw.hu

         
Nagyecsed város képviselőtestülete, több civil szervezet és intézmények javaslata alapján, március 1.-et az Ecsedi-láp emléknapjává nyilvánította. Az emléknapot mindig egy, a dátumhoz közeli szombaton fogjuk tartani. Kapcsolódik hozzá továbbá egy folyamatos program csomag, ami főleg a civil szervezetek tevékenységeit koordinálja, de segíti települési és térségi intézmények, szervek munkáját is. Alapítottunk egy díjat, (emlék plakett) melyet minden évben az Ecsedi-láp térségéért legtöbbet tevőnek adományozunk. Minden rendezvényünkre és programunkra szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner