12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dunavarsány
www.dunavarsany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Gergőné Varga Tünde E-mail: dunavarsph@invitel.hu
 Telefon: +36-24-521-040 Fax: +36-24-521-056
internet

 internet
 

Dunavarsányi Teleház

Telefon szám: 0036-24-472-018
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2336 Dunavarsány, Árpád u. 12.
Link: www.c3.hu/~dvtelehaz

         
A Dunavarsányi Teleház fő célként tűzte ki a dunavarsányi és a faluhoz kötődő emberek folyamatos, gyors és hiteles tájékoztatását, és minden olyan akció kezdeményezését és támogatását, amely a falu fejlődését szolgálja. A Dunavarsányi Teleház működtetésének célja a község bekapcsolása a régió, az ország világgazdasági, társadalmi, közigazgatási és kulturális életébe új információs és kommunikációs technológiák alkalmazásával. A varsányiak és a hozzá kötődők a fent említett új technológiákat kihasználva vehetik igénybe a Teleház szolgáltatásait – csökkentve ezzel a vidékiség hátrányait.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner