12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dunavarsány
www.dunavarsany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Gergőné Varga Tünde E-mail: dunavarsph@invitel.hu
 Telefon: +36-24-521-040 Fax: +36-24-521-056
aquapark,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    fogorvosok,    horgászat, horgásztó,    imaház, kápolna,    internet,    néptánc, népdal,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vízi sportok, kikötő,    vízisí, wakeboard,    vízitúra

 aquapark
Kitűnő vízi szórakozás látványos környezetben, és egész napos kikapcsolódás családok és baráti társaságok részére. Látogasson el hozzánk!
 

Rukkel tó Waterpark * * *

Telefon szám: +36 70 3860-851
Fax szám: +36 24 411-406
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Dunavarsány (51-es út) Taksony-Bugyi között
Link: www.waterpark.hu

9 pálya vízicsúzda, ugrótorony, vízibiciglizés a Rukkel tó waterparkban. Belépő 1500 Ft/fő, egész napos korlátlan csúszda használattal 2500 Ft/fő! Kösse össze kikapcsolódását kötöttpályás vízisí "wakeboard" és jet-ski kalanddal a 3 km-re lévő Ski World Vízisí Centrumban!!! Budapesttől 20 km-re található, legjobb közlekedés a Soroksári útról, vagy M5 autópályán, majd 51-es út Dunavarsány/Bugyi. Tömegközlekedéssel is megközelíthető, a Népligettől indulnak távolsági buszok. A Bugyi községbe közlekedő járatra kell felszállni. A tó előtt ugyan nincs megálló, de a sofőr mindíg megáll, ha szólnak neki. Volán-busz: 2511-es járat. Jó szórakozást! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

XXIII. János pápa-szobra

Cím: 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos u. 25.
Link: www.dunavarsany.hu

Dunavarsány leghíresebb köztéri alkotása az 1992-ben felavatott XXIII. János pápa-szobra, mely a katolikus templom kertje elõtt. áll. E szobor tudomásunk szerint egyedülálló a világon, Gyõrfi Sándor Munkácsy-díjas szobrászmûvész alkotása.
 fogorvosok
 

Dr. Toldi Dental Fogászati Centrum

Cím: 2336 Dunavarsány, Vörösmarty u. 51.
Link: toldidental.hu
Telefon szám: +36-24-483-213
Fax szám: +36-24-473-328
Kapcsolattartó személy: Váczi Orsolya ügyvezető

A DR TOLDI DENTAL BT. 10 éve látja el Dunavarsány település fogászati alapellátását, és ifjúsági -és iskolafogászati rendelését. 2006 májusától új épületben, két külön álló rendelőből álló Fogászati Centrumban működik. OEP által finanszírozott, állami fogászati ellátás- felnőtt és ifjúsági fogászat. Magán Egészségbiztosítási Pénztárak által finanszírozott ellátás.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Moby Dick horgásztó (horgászhely) - Dunavarsány

Cím: Dunavarsány, Taksonyról Bugyira vezetõ út
Telefon szám: +36-30-274-0456
Kapcsolattartó személy: Hegedűs János

A Moby Dick horgásztó Magyarország egyik legismertebb tórendszere. Hat nagy és három kis tóból áll. Nem csak a rendszeres telepítések és a nagy halak, de a horgászjegy és a hal árak miatt is közkedvelt a horgászok közül. Ha jó ízû, egészséges és olcsó halakra vágynak, akkor itt biztosan megtalálják.
 internet
 

Dunavarsányi Teleház

Cím: 2336 Dunavarsány, Árpád u. 12.
Telefon szám: 0036-24-472-018
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.c3.hu/~dvtelehaz

A Dunavarsányi Teleház fő célként tűzte ki a dunavarsányi és a faluhoz kötődő emberek folyamatos, gyors és hiteles tájékoztatását, és minden olyan akció kezdeményezését és támogatását, amely a falu fejlődését szolgálja. A Dunavarsányi Teleház működtetésének célja a község bekapcsolása a régió, az ország világgazdasági, társadalmi, közigazgatási és kulturális életébe új információs és kommunikációs technológiák alkalmazásával. A varsányiak és a hozzá kötődők a fent említett új technológiákat kihasználva vehetik igénybe a Teleház szolgáltatásait – csökkentve ezzel a vidékiség hátrányait.
 templom
 

Nagyvarsányi katolikus templom

Cím: 2336 Dunavarsány, Templom u.
Telefon szám: +36-24 472-017
Link: www.dunavarsany.hu

Nagyvarsány katolikus temploma. 1937-ben szentelték fel Nagyvarsányban az újonnan épült katolikus templomot.


Kisvarsányi katolikus templom

Cím: 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos u. 25.
Telefon szám: +36-24 472-017
Link: www.dunavarsany.hu

A kisvarsányi Szent Kereszt felmagasztalása templom építését 1938-ban fejezték be. A templomkertben található XXIII. János Pápa szobra.


Kisvarsányi református templom

Cím: 2336 Dunavarsány, Kolozsvári u. 7.
Telefon szám: +36-24 534-330
Link: www.dunavarsany.hu

1958-ban szentelték fel az újonnan épült kisvarsányi református templomot.
 vízi sportok, kikötő
 

Rukkel-tó Waterpark

Cím: Dunavarsány (51-es út) Taksony-Bugyi között
Telefon szám: +36 70 3860-851
Link: www.waterpark.hu
Fax szám: +36 24 411-406
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

9 pálya vízicsúzda * * * ugrótorony * * * vízibiciglizés a Rukkel tó waterparkban. Belépő 1500 Ft/fő, egész napos korlátlan csúszda használattal 2500 Ft/fő! Kösse össze kötöttpályás vízisí "wakeboard" és jet-ski kalanddal a 3 km-re lévő Dunaharasztin!!! Budapesttől 20 km-re található, legjobb közlekedés a Soroksári útról, vagy M5 autópályán, majd 51-es út Dunavarsány/Bugyi. Tömegközlekedéssel is megközelíthető, a Népligettől indulnak távolsági buszok. A Bugyi községbe közlekedő járatra kell felszállni. A tó előtt ugyan nincs megálló, de a sofőr mindíg megáll, ha szólnak neki. Volán-busz: 2511-es járat. * * * Jó szórakozást! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 vízisí, wakeboard
 

Ski-World, Wakeboard Waterski Centrum

Cím: Dunavarsány
Telefon szám: +36 30 992-5672
Link: www.skiworld.hu
Fax szám: +36 1 212-7825

Dunavarsányban (25 km-re Budapesttől) természetes környezetben található vízisí tó kiválóan alkalmas a víz szerelmeseinek kikapcsolódására. A mesterségesen kialakított tavon Ski Nautique 196 típusú motorcsónak segítségével vízisíelhetsz, wakeboardozhatsz, banánozhatsz és a jetskit is kipóbálhatod. A vízi sportokon kívül lehetőséged van strandröplabdázni, kispályás focizni, petanqueozni, szaunázni és strandolni.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner