12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dunasziget
www.dunasziget.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Cseh Benjámin Csaba E-mail: pm@dunasziget.t-online.hu
 Telefon: +36-96-233-478 Fax: +36-96-233-478
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    lovaglás,    lovaskocsizás,    mozi,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    tereplovaglás

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Maywald Vendégház

Telefon szám: +36-96-233-350;36-20-599-77-4
Fax szám: +36-96-233-350
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: May Imre
Cím: 9226 Dunasziget, Sérfenyő út 119.
Link: www.maywald.hu

Az erdei hangulatú hatalmas kertben megbúvó Maywald Vendégház 1998 nyarától üzemel 7 szobával, illetve egy apartmannal télen-nyáron. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Római katolikus templom - Dunasziget

Telefon szám: +36-96-224-143
Cím: 9226 Dunasziget, Cikola u. 2.
Link: www.miserend.hu/?templom=187

Dunasziget római katolikus temploma.
 tereplovaglás
Egyedülálló élmény, kötött útvonal nélkül, szabadon vágtatni! Csodálatos környezettel és kifogástalan kiszolgálással várjuk a lovaglás szerelmeseit.
 

Szelle Lovasudvar-Panzió *** tereplovaglás

Telefon szám: +36-96-233-515
Cím: Dunasziget, Sérfenyő út 99.
Link: www.szellelovasudvar.hu
Fax szám: +36-96-216-521
Kapcsolattartó személy: Szelle Kornél

A Szelle Lovasudvar a tereplovagolni vágyó lovasoknak a lehető legjobb választás. A birtok elhelyezkedéséből adódóan a lovastúrákon résztvevők az indulástól a megérkezésig lakott területet csak a legritkább esetben látnak. Az erdőkön, mezőkön, réteken, aratás után tarlókon (- a tulajdonosok engedélyével) vezető lovaglások alakalmával csodálatos élménybekben lehet része a lovasoknak. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 szálláshely
 

Jázmin üdülőház   Info

Telefon szám: 06-70-4454452
Cím: 9226 Dunasziget, Cikola utca 30.
Kapcsolattartó személy: Jonathan Thuroczy, Nagy Eszter
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szigetköz szívében, Dunaszigeten - csendes, nyugodt, családias környezetben - várjuk kedves vendégeinket. A vadregényes környék számos lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak ugyanúgy, mint az aktív pihenést kedvelőinek. Dunasziget fekvéséből adódóan rövid időn belül (20-40 perc) elérhető két gyógyvizes termálfürdő, valamint Mosonmagyaróvár, illetőleg Győr, a megyeszékhely is. Szerencsés fekvéséből adódóan könnyen megközelíthető a magyar, illetve két szomszédos ország fővárosa is (Budapest, Bécs, Pozsony). Dunasziget saját szabad stranddal is rendelkezik, és mivel a Duna partján helyezkedik el, számos vízi sportot próbálhat ki az idelátogató. Mindezeken felül lovaskocsikázásra, lovaglásra és számos aktív program élvezetére van lehetőség, melyeknek csak a képzelet szabhat határt. Szívesen állunk kedves vendégeink rendelkezésére a programok összeállításában. A Jázmin Üdülőház egy teljesen felszerelt,minden igényt kielégítő családi ház, fedett terasszal, gyönyörűen gondozott, grillezési lehetőséggel és bográcsozással alkalmas udvarral. Kedves vendégeink rendelkezésére áll 7,5m x 3,6m nagyságú medencénk, melyet a hozzánk ellátogatók teljesen térítés mentesen saját felelősségre használhatnak. Árainkat az alábbiakban tekinthetik meg: családok részére (2 felnőtt, 2 gyermek): 16.000,- /éjszaka 6 fő részére: 30.000,- forint/éjszaka 12 fő részére: 60.000,- forint/éjszaka 5 éves kor alatti gyermeknek ingyenes Áraink az idegenforgalmi adót NEM tartalmazzák, melynek mértéke - 18 éves kor felett - 200,- forint/éjszaka A Jázmin Üdülőház egész évben várja kedves vendégeit.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner