12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dunaszentmiklós
www.dunaszentmiklos.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Béger Ákos Imre E-mail: ph@dunaszentmiklos.hu
 Telefon: +36-34-491-819 Fax: +36-34 491-819
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    extrém sport,    falusi turizmus,    szálláshely,    templom,    vadászat

 extrém sport
 

Quadpark és Off-Road Centrum

Telefon szám: +36-70-208-0542
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Dunaszentmiklós
Link: www.quad-atv.hu

Közel hat éve foglalkozunk az off-road élményének széleskörű megismertetésével. Ennek érdekében, eddigi tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzései alapján, megfelelő és professzionális szintű helyszíneket alakítottunk ki. Területeink alkalmasak arra, hogy kezdő vagy akár profi, egyéni vagy csoportos vendégeink rengeteg új élménnyel gazdagodva térjenek haza.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Dunaszentmiklós Község Önkormányzatának Turistaház

Telefon szám: +36-34-491-819
Cím: 2897 Dunaszentmiklós, Petőfi Sándor utca 52.

Turistaház 8--10 ágyas szobákkal, vizesblokkal, konyhával, étkezővel, közösségi helységgel. Befogadóképesség: 30 fő + kísérők


Rózsa Panzió - Dunaszentmiklós

Telefon szám: +36-34-491-923
Cím: 2890 Dunaszentmiklós, Új út 4
Fax szám: +36-34-591-502
Link: www.rozsapanzio.hu

A Rózsa Panzió Dunaszentmiklóson található, Tatától 10 km-re. A falu turistaforgalma helentős az itt található holland falunak és a Hilltop Neszmély borvidéknek köszönhetően. A panzióban 4 szoba van: 2 db kétszemélyes, 1 db háromszemélyes, 1 db négyszemélyes.
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Rákóczi Vadásztársaság

Telefon szám: +36 34 587 460
Cím: 2890 Tata, Ady E. u. 57
Fax szám: +36 34 382 379
Link: rakoczi-vt.uw.hu

 
A vadásztársasága Észak-Dunántúl középső részén működik, szinte egyforma közelségben Budapesthez és Győrhöz, az autópályáról Tatát érintve fél órányi távolságra. A vadászható terület megközelítőleg 10.000 hektárra terjed ki. Változatos a táj: hegy-völgy, sík- és dombvidék, erdő és mezőgazdasági művelésű parcellák, az ország legnagyobb folyója, szigetek, patakok és tavak alkotják az élőhelyet. A Vadásztársaság Dunaszentmiklós, Tata, Neszmély, Naszály, Almásfüzítő, Szomód, Dunaalmás településekhez tartozó területeket bérel. Főképp helybeli gazdák, föld- és erdőtulajdonosok alkotják a több mint hetven fős tagságot . Lőhető vadfajok: gímszarvas, őz, muflon, vaddisznó, valamint számos apróvad. Társaságunk vadászias környezetben, folyamatos gondnoki jelenlét mellett vadászházat működtet, ahol fogadjuk és elszállásoljuk vendégeinket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner