12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dunaharaszti
www.dunaharaszti.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: DR. SZALAY LÁSZLÓ E-mail: titkarsag@dunaharaszti.hu
 Telefon: 0036-24-504-400 Fax: 0036-24-370-457
egyedi ritkaság,    galéria,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kemping,    lovaglás,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    vízisí, wakeboard

 egyedi ritkaság
 

Kálvária-domb - Dunaharaszti

Cím: Dunaharaszti, külterület
Link: www.dunaharaszti.hu

Dunaharaszti és Taksony határában találjuk a Kálvária-kápolnát, melyet a 70-es években részben helyreállítottak. A Kálvária-domb értékes növényritkaságai miatt védett.
 galéria
Kiállítóterem, tárlat ahol a magyar és külföldi képzőművészek alkotásait, képeit, műgyűjteményeit lehet megtekinteni és megvásárolni.
 

Baktay Kortárs Képzőművészeti Galéria

Cím: Dunaharaszti, Baktay tér 1.
Link: www.dunaharaszti.hu

A Baktay Gimnázium épületében kapott helyet a Baktay Kortárs Képzőművészeti Galéria. Állandó- és időszaki kiállítások várják a látogatókat.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Kisduna Provence Étterem - Panzió - Dunaharaszti

Cím: Dunaharaszti, Fő út 103.
Link: www.kisduna.hu
Telefon szám: +36-24-460-109
Fax szám: +36-24-537-780

A Kisduna Étterem és Panzió több mint tíz éve áll kedves vendégei rendelkezésére. Budapesttől 20 km-re, a ráckevei dunaág mellett, Dunaharasztiban, az 510-es út mellett található családias hangulatú, légkondicionált vendéglőnkben a´la carte kínálattal és svédasztalos ebéddel várjuk vendégeinket. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Universum Üdülőközpont - Kemping

Cím: Dunaharaszti, Alsónémedi út
Link: www.udulokozpont.hu
Telefon szám: +36-24-491-000
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Budapest központjától 20 km-re lévő üdülőközpont 55 hektáron fekszik. A forgalom zajától távol, tisztavízű tavak, nyárfaligetek, az erdő csendje és tiszta levegő fogadja az idelátogatót. Az aktív pihenésre vágyókat sokszínű program várja. A kemping területén 50 finn vörösfenyős faház található. A faházak 82 nm-esek, két szintesek, nappalival (szines tv), konyhával, hűtőszekrénnyel, fürdőszobával, szaunával, két hálószobával és padlófütéssel vannak ellátva. Ezenfelül 200 lakókocsihely, 400 sátorhely, vizesblokk, nyárikonyha és áramvételezési lehetőség is van.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Sváb tájház - Dunaharaszti

Cím: 2330 Dunaharaszti, Zöldfa u. 39.
Link: www.svabhaz.hu
Telefon szám: +36-70 609 7230
Kapcsolattartó személy: Wágner László

A Heimatland Harast Alapítvány és helybéli mesteremberek állították helyre az egykori sváb jómódú gazdaember házát. Tisztaszoba, tisztakonyha, lakószoba, konyha, spájz, nyári konyha, istálló (múzeumnak berendezve), szín (mezőgazdasági eszközök, szerszámok).
 vízisí, wakeboard
 

Wakeboard, vízisípálya - Dunaharaszti

Cím: Dunaharaszti
Link: www.vizisipalya.hu
Telefon szám: +36 24-490-808

A dunaharaszti vízisípálya az Universum Camping területén, (Lon.19.11 E, Lat 47.341 N,) egy 15 hektáros tavon épült fel. A négy oszlopos, 824 méter hosszú pálya egyszerre 9 síelő vontatására képes.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner