12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Drávaszabolcs
www.dravaszabolcs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Solti Dezső E-mail: korjszab@t-online.hu
 Telefon: +36-72 379-211 Fax: +36-72 379-211
emlékmű, műemlék, szobor,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    mulatság, fesztivál,    templom,    vízi sportok, kikötő,    vízitúra

 templom
 

A református templom - Drávaszabolcs

Cím: Drávaszabolcs
Link: www.dravaszabolcs.hu

A második világháború során, 1944-45 fordulóján a régi templom elpusztult. A református gyülekezet 1993-ban jelentős összefogással felépítette a falu központjában az új templomot. Az építkezés különös érdekessége, hogy fiatal holland munkások önzetlen segítségével valósult meg.
 vízi sportok, kikötő
 

Kikötő, sétahajózás Drávaszabolcs

Cím: Drávaszabolcs
Link: www.tourchance.hu
Telefon szám: +36-30 9593-530
Fax szám: +36-72/480-272

A Dráván átívelő híd közvetlen közelében kis személyszállító hajó kikötésére van lehetőség. A kikötőből április 1-től november 30-ig rendszeresen indul a “Szirén” elnevezésű, 45 fős sétahajó, amelynek fedélzetéről megtekinthető az érintetlen Dráva-vidék, a madár- és állatvilág. Az egyénileg utazni vágyók előzetes egyeztetés után csatlakozhatnak a kisebb létszámú csoportokhoz.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner