12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Domonyvölgy (Domony)
www.domonyvölgy.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: László Milán E-mail: dompol@t-online.hu
 Telefon: +36-28 576-540 Fax: +36-28 576-540
állatsimogató,    autó, motor,    egyedi ritkaság,    étterem,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    kiemelt szolgáltató,    lovaglás,    lovaskocsizás,    növénykert, park,    programok, rendezvények,    szálláshely,    uszoda, strand,    vadászat,    vadászház

 autó, motor
 

Vadquad - quad túrák

Telefon szám: +36-28-489-686,+36-30-415-4102
Kapcsolattartó személy: Sovány Tibor
Cím: 2182 Domonyvölgy, Akác út 86/a. (Detti Lovarda)
Link: www.vadquad.hu

A lovardából indulunk a ¨csapattal¨ egységes öltözékben, mindenki külön quaddal túrázik. Az utasokat (családtag, gyermek, vezetni nem kívánók stb.) mi szállitjuk. A túrák időtartamtól és a vendég vezetési készségtől függően 40 kilóméteres körzetben zajlik a festői környezetű Domonyvölgyben és a gödöllői dombság erdeiben, igény szerint terepen vagy ügyességi pályán. Profiktól az Amatőrökig mindenkit szeretettel várunk !


Quad túrák - speciális programok

Telefon szám: +36-28-489-686,+36-30-415-4102
Kapcsolattartó személy: Sovány Tibor
Cím: 2182 Domonyvölgy, Akác út 86/a. (Detti Lovarda)
Link: www.vadquad.hu

Speciális programok mozgássérülteknek. Mozgássérült és kerekes-székes barátaink, társaink részére az ilyen jellegű kikapcsolódás, a mozgás ¨ünnepe¨ legtöbbször elérhetetlen. Ennek néha keserű pillanatait mi is átéltük és megértettük családi hétköznapjaink során. Új, mozgássérültek kialakított programjaink egy célt szolgálnak csupán: kedvezményes árakon biztosítani, hogy az élmény amit mi is átélhetünk, számukra is elérhető legyen.
 egyedi ritkaság
 

Világbajnokok terme
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-28-576-510
Cím: 2182 Domonyvölgy, Lázár Lovaspark
Link: www.lazarteam.hu
Fax szám: +36-28-576-511

A Világbajnokok termébe találhatóak a Lázár-testvérek, Vilmos és Zoltán fogathajtó pályafutásának legszebb „gyümölcsei”. Többek között a 13 világbajnoki aranyérem, valamint a hazai versenyeken nyert aranyak, ezüstök és bronzok is ott csillognak a múzeum közepén felállított vitrinben.
 étterem
 

Tövis Vendéglő Halászcsárda

Telefon szám: +36-20-9659-771
Cím: Domonyvölgy Strand-horgásztó
Fax szám: +36-28-421-102
Kapcsolattartó személy: Mikus Mihály

Az első tó mellett a strand közelében találjuk ezt a hangulatos teraszos éttermet. Különleges halételek finom sörök tartoznak a választékba. Kellemes kikapcsolódást ígérve a látogatóknak. Pár méterra tőle lovagolni, sétakocsikázni és a bátrabbaknak quadozni is lehet.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Domonyvölgyi II. számú tó

Telefon szám: +36-30-570-0938
Cím: Domonyvülgy, Egresvölgy
Link: www.domonyvolgyi-horgaszto.hu

Napijegy ára 7 éve változatlan 2500.Ft , és 7 féléből,lehet vállasztani. Az M3-as autópályán haladva, a fővárostól karnyújtásnyi távolságra, a Gödöllői-dombvidék ölelésében található a Domonyvölgyi II. számú tó.
 lovaskocsizás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területeken keresztül barangolhatnak hintón, vagy lovaskocsin. Nosztalgia és romantika minden perce. Várjuk Önöket.
 

Lovasbemutató

Telefon szám: +36-28-576-510
Cím: 2182 Domonyvölgy, Lázár Lovaspark
Link: www.lazarteam.hu
Fax szám: +36-28-576-511
Kapcsolattartó személy: Aszódi Mariann

Minden nap 11 óra 30 és 17 órakor garantált programot tartunk minimum 20 fõ esetén elõzetes telefonegyeztetés alapján. Ezekben az idõpontokban szeretettel várjuk egyéni vendégeinket is, akik csoportjaink mellé becsatlakozhatnak (ezt szintén kérjük elõzetesen jelezni felénk telefonszámaink valamelyikén).
 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

Falusi udvar

Telefon szám: +36-28-576-510
Cím: 2182 Domonyvölgy, Lázár Lovaspark
Link: www.lazarteam.hu
Fax szám: +36-28-576-511

A park északnyugati részén található az őshonos Park - benne számos ma már ritkaságnak számító állattal - a mangalicák,a rackák, a baromfiudvar lakóin túl megismerkedhetnek a látogatók a puli kutyával, mely fajta a pásztorok nélkülözhetetlen segítőtársa volt. A fehér pávagalambok dúcukba vonzzák a szemeket, hogy rájuk is figyeljenek az emberek!
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Domonyvölgy Szabadidőpark és strand

Telefon szám: +36-20-539-3140
Cím: Domonyvölgy
Link: domonyvölgy.hu

D-Beach Különleges és egyedi a strand és a szabadidőpark, tengerparti hangulatot idéző partszakasza melyhez hasonló Budapest 30 kilométeres vonzáskörzetében nem található. A további tervek között első számú jelentőségű egy színpad létesítése, amelyen nyári koncertsorozatot terveznek.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner