12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sárospatak
www.sarospatak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Aros János E-mail: spatak.ph@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-311-130 Fax: 0036-47-311-404
képzőművészet

 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Domján József grafikusművész gyűjteményes tárlat

Telefon szám: 0036-47-511-012
Cím: 3950 Sárospatak, Szent Erzsébet út 14
Link: www.patakikeptar.hu

         
         
A Sárospataki Képtár 1968-ban jött létre Béres Ferenc énekművész kezdeményezésére. A képtár gyűjteményei elsősorban a 20. századi magyar művészet bizonyos korszakait reprezentálják. A muzeológiai tevékenységen túl jelentős a kiállító funkció is. A több mint 350 m2-es kiállítóteremben rendszeresen, évente 4-5 alkalommal, rendeznek képzőművészeti kiállításokat. Évente egy-két tárlattal mutatják be a Sárospatakhoz és Zemplénhez kötődő művészek gyűjteményes kiállításait, emellett bemutatják a mai magyar művészet néhány izgalmas kezdeményezését is.A kiállítások nyitva tartása: Hétfő kivételével, naponta 10-től 16 óráig.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner