12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pálmonostora
www.palmonostora.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Cseszkó László György E-mail: palmpolg@t-online.hu
 Telefon: +36-76-593-604 Fax: +36-76-593-604
gasztronómiai különlegesség

 gasztronómiai különlegesség
Itt kiváló mester ajánl helyi finomságokat.
 

Disznóvágás a Szálkai Farmon

Telefon szám: +36-30 322 86 43
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szalkai István
Cím: 6112. Pálmonostora, Táncsics Mihály u. 9.
Link: www.szalkaifarm.hu

         
         
Újra eljött a disznóvágások ideje, szeretettel várjuk régi és új vendégeinket egy jó hangulatú és finomságokban gazdag hosszú hétvégére egy kimondottan tanyasi környezetben ahol csak a madarak hangját és a kakas kukorékolást lehet hallani. Ízelítő a program és az étkezési szokásoknál: Vacsora: Bogrács gulyás, túrócsusza Szombat: Böllérpálinka, forralt bor, meleg pogácsa, kb. 11 óra kemencében sült pecsenye, párolt káposztával. Estebéd: Orja leves, töltött káposzta, sült hurka-.kolbász, savanyúság, sütemény. Akinek van kedve, aktívan részt vehet a disznóvágás munkálataiban. De van lehetőség kirándulni természetvédelmi területeken, illetve lovagolni. Vasárnap: parasztreggeli illetve mindenki kap egy kóstolós csomagot. A fent felsorolt lehetőségek mindössze csak 16.500 Ft / fő-től minimum 15 fő esetén. Az ár teljes körű italfogyasztást nem tartalmaz. Szeretettel várjuk cégek, családi-baráti társaságok jelentkezését!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner