12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Derekegyház
www.derekegyhaz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SZABÓ ISTVÁN E-mail: derekegyhazph@vnet.hu
 Telefon: +36-63-453-019 Fax: +36-63-453-003
horgászat, horgásztó,    kastély, kúria,    sétáló utca, városkép,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Derekegyházi horgásztó

Telefon szám: +36 30 943-4061
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Vass Sándor
Cím: 6621 Derekegyház, Paptelek 80
Link: halaszhaz.com

A DALERD Zrt. Derekegyház község mellett kialakított egy 12 ha vízfelület- tórendszert, mely ideális helyet biztosít a horgászat szerelmeseinek, hobbijuk magas színvonalú műveléséhez. A tórendszer kialakítása során messzemenőleg figyelembe vettük a horgászok igényeit. A terület külön pavilonjai családi pihenésre is alkalmasak. A tórendszerben ponty, amerikai harcsa, csuka, amur, Lénai tok, keszeg fogható méret-, és idénykorlátozás nélkül, 3.000,- Ft/nap belépődíj mellett.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Károlyi-kastély - Derekegyház

Cím: 6621 Derekegyház, Köztársaság tér 9.

1765-től a település a gróf Károlyi család birtoka lett, akik Egy imopozáns barokk-copf stílusú kastélyt építettek. Jelenleg szociális otthon az épület, amely a hozzátartozó parkkal együtt műemlékvédelmi jelentőségű. A XX.Század elején a báró Weis-Manfréd örökrsök birtoloták a kastélyt, akik 1932-ben manzárd emeletet építettek rá. Jelenleg hasznosítása miatt csak részben látogatható.
 sétáló utca, városkép
 

Település - Derekegyház

Cím: 6621 Derekegyház,

 
Derekegyháza természeti kincsei, a mintegy 900 ha erdő, az 50 ha víz felület és az építészeti örökségek, mind kellemes időtöltést ígérnek. A horgászok számára a Kórógy-ér és a Kéktói Ökoturisztikai Park gazdag zsákmányt biztosít: 10 kg feletti pontyok, szürke harcsák valamint lénai tok és amerikai harcsa is fogható. A változatos alföldi tájban gyönyörű kirándulóhelyek találhatók a környező erdőkben, pihenőkkel, forrásokkal és gazdag vadállománnyal. A terület igen híres a vadászok körében, hiszen a gazdag és változatos vadállomány nagyszerű élményt ad, de nem csak a vadászok számára. A vadregényes erdei utakon fogatozási és lovaglási lehetőségek is választhatók. A túrázók a nyugodt természeti környezet élménye mellett, felkereshetik az ördöngösi haranglábat, megpihenhetnek egy igazi falusi vendégfogadó családnál.
 templom
 

Római katolikus templom - Derekegyház

Cím: 6621 Derekegyház,

 
Derekegyháza római katolikus temploma 1860-ban épült .

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner