12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
kávézó, teaház, kávéház

 kávézó, teaház, kávéház
 

Depresso Étterem és Kávéház - Eger

Telefon szám: +36-30 886 6742
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3300 Eger, Dobó tér, Érsek utca 14,
Link: www.depresso.hu

         
         
Péntektől - vasárnapig, 9-16 óra között, újra Dobó téri sétálós kávéra ☕ és kakaós csigára várunk Benneteket! Készülünk kézbefogható finomságokkal is, mint sajtkrémes-lazacos és epres-pezsgőkrémes croissant. Aki teheti kérjük, hogy támogassa a közeli/kedvenc vendéglőjét/kávézóját azzal, hogy néha beugrik hozzájuk elvitelre! És nem, ez nem csak marketing, mi a figyelem felhívással próbáljuk támogatni társainkat! (Éttermünkben leülni továbbra sem lehet, maszkot kötelező viselni és csak az elviteles termék elkészültétig lehet bent tartózkodni. Kérjük figyeljetek az egymástól megtartott 1,5 méteres védőtávolságra is! Köszönjük!)

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner