12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dötk
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Takácsné Martincsevics Veronika E-mail: pakodhiv@t-online.hu
 Telefon: +36-83-377-002 Fax: +36-83-576-021
borkóstoló,    borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    kiemelt szolgáltató,    klub, egyesület,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Noé Borház
Prospektus letöltés, Prospectus download

E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Dötk
Link: www.zalaiborut.hu

A Zalai Borút Egyesület szervezésében felavattuk a 200 éves újáépített borházát. A pince tájházként funkcionál majd a zalai borok népszerűsítése céljából. A pince melletti területen ötven szőlőfajtát ültettünk el.
 kiemelt szolgáltató
 

Ökológiai és Vidékfejlesztési Tájközpont

Cím: 8799 Dötk, Fő u. 39.
Link: www.greenenergy.hu
Telefon szám: +36-(83) 376-178
Fax szám: +36-(83) 376-178

Központi épülete a tájbaillő ÖKOHÁZ (favázszerkezetes vályogtégla épület, bioszolár-rendszerrel, esővízgyűjtő és tisztítóberendezéssel). 33 fős szálláshelye mellett két oktatástechnikailag jól felszerelt, organikus stílusú előadóterem várja a vendégeket.
 klub, egyesület
 

Zalai Borút Egyesület

Cím: Dötk
Link: www.zalaiborut.hu
Telefon szám: +36-83/360-614
Fax szám: +36-83/360-693
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Zalai Borút Egyesület évente kétszer, június elején a szőlővirágzáshoz kötődő, novemberben Noé és az újbor címmel rendez Dötkön fesztivált.
 sétáló utca, városkép
 

Dötk

Cím: Dötk
Link: www.zalakar.hu

 
A ZalA-KAR térség legapróbb faluja Dötk, mégis a társulás gesztortelepülése. A Zala jobb partján, a Dötki patak mellett fekszik, 26 állandó idõs lakosa van. A település népszerû a külföldiek és nyugalomra vágyó városi családok körében, több lakóházat újítottak fel eredeti formájában, hétvégi házzá átalakítva. A falu képe híven tükrözi a régi népi építészet szépségeit. A templomot is egy régi módos parasztporta átalakításával építették, a múlt század elején. A Dötki patakon létesített tavak a horgászok, a természet szerelmeseinek paradicsomává váltak. Dötk a székhelye Ökorégió Alapítványnak. Az Alapítvány által építtetett és mûködtetett Dötki Vidékfejlesztési és Ökológiai Tájközpont a térség és a régió fenntartható környezettechnológiákat bemutató, fejlesztõ, ökologikus építészetet prezentáló és természetvédelmi tevékenységet végzõ központja. A Tájközpont szakmai programjai teljes ellátást is biztosítva állnak az érdeklõdõk rendelkezésére.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner