12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Döbrönte
www.dobronte.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: CSEH LAJOS E-mail: ph.dobronte.@wdsl.hu
 Telefon: +36-89-351-037 Fax: +36-89-351-037
erdei túra, tanösvény,    forrás,    horgászat, horgásztó,    lovaglás,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    téli sportok,    templom,    vár, várrom

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Bakony - Döbrönte

Cím: 8597 Döbrönte,

A Döbrönte települést körülölelő Bakony kellemes túrák helyszíne lehet.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Hasik Lovasudvar

Cím: 8597 Döbrönte, Fő u. 4.
Telefon szám: +36-89-569-990
Fax szám: +36-89-569-991
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.hasik.hu

A szálloda képzett lovászai, nyugodt és kiegyensúlyozott, lovai kitűnően alkalmasak arra, hogy bárki megismerkedhessen a lovaglás szépségeivel. Kezdőtől a profi lovasig, kicsiktől a nagyokig, egyéniektől a csoportokig mindenki találhat magának megfelelő programot. Aki mégsem kíván lóra ülni, lovaskocsival is bejárhatja a meseszép vidéket.
 szálláshely
 

Hasik Hotel - Döbrönte

Cím: 8597 Döbrönte, Fő u. 4.
Telefon szám: +36-89-569-990
Fax szám: +36-89-569-991
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.hasik.hu

A Bakony észak-nyugati lankáin, Döbröntén várja kedves vendégeit a Hotel Hasik. Wellness-, családbarát-, lovas szolgáltatások, nyugodt környezet, kiváló indoor- és outdoor tréning lehetőségek, gasztronómiai élmények, készséges, színvonalas kiszolgálás. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Balló Vendégház - Döbrönte

Cím: 8597,Döbrönte,Fő u 37.
Telefon szám: +36-20-384-8892
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: ballovendeghaz.uw.hu

Vendégházaink a Bakony alján, erdővel körülvett, csendes környzetben, szép panorámával, a pápai Várkert fürdőtől 13 km-re találhatók. Az 1. vendégházunk felett helyezkedik el a Szarvaskő várrom.


Váralja Vendégház - Döbrönte

Cím: 8597 Döbrönte, fő u. 63.
Telefon szám: +36-30-252-1436
Link: www.varaljavendeghaz.hu
Kapcsolattartó személy: Stankovics Marianna

A vendégház Döbrönte talán legöregebb épülete (még Ferenc József ült a trónon mikor épülhetett), a bakonyi parasztházak jellegzetes képviselője, híven őrzi az ősi szoba – konyha - szoba beosztást és természetesen az oszlopos tornácot, amit itt a sváb falvakban gádornak hívnak. Az oszlopokon még megvannak a ősi, szakrális jelentést hordozó vakolatdíszek. Az épület kőböl készült, a legmelegebb nyári kánikulában is olyan, mintha legkondicionált lenne. A levegő kristálytiszta, az előző tulajdonos elmondása szerint egyik rokonuk itt gyógyult ki súlyos tüdőbetegségéből.


Mr. Kantor Nyaraló - Döbrönte

Cím: 8597 Döbrönte, Üdülőövezet HRSZ.: 217
Telefon szám: +36-30-620-6057
Kapcsolattartó személy: Kántor László és Kántor Judit

Szeretnénk Önnek és kedves családjának, barátainak és rokonainak egy felejthetetlen, felhőtlen pihenést ajánlani Döbröntén a Mr. kantor nyaralóban. Ha Ön a falusi turizmusra vágyik és szeretne kikapcsolódni nyugodt környezetben, akkor ez az ideális hely számára. Nem botlik az ember az ismerőseibe és nincsenek zsúfolt sorok, nyugalom van, csend és madár csicsergés.
 téli sportok
Kiépített pályák, szórakoztató téli programok, valamint figyelmes vendéglátás és szép környezet várja Önöket.
 

Döbrönte - sí- és szánkópálya

Cím: Döbrönte
Link: www.sielok.hu/Dobronte.htm

Veszprémtől 50, Pápától mintegy 10 kilométerre fekvő községben, a falu fölött magasodó "várhegy" oldalán az 1980-as években sípályát alakítottak ki. Az elsősorban kezdőknek ajánlható rövid pályához egyszerű felvonó is tartozik.
 templom
 

Fájdalmas Szűz plébániatemplom

Cím: 8597 Döbrönte,

Katolikus temploma klasszicista stílusban épült a XIX. században. Főoltára egyetlen tömb márványból van faragva.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Szarvaskő vára

Cím: 8597 Döbrönte, Várhegy
Link: www.dobronte.hu

A várat Nagy Lajos hadvezére Himfi Benedek építette 1367-ben.A 17. század közepétől lakatlan rommá lett vár mellett szeptemberben várünnepségeket tartanak.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner