12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Döbrököz
www.dobrokoz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Farkas Edit Gizella E-mail: dobrokoz@polghiv.tolnamegye.hu
 Telefon: +36-74 435-144 Fax: +36-74 435-343
sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom,    vár, várrom

 sétáló utca, városkép
 

Döbrököz település

E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7228 Döbrököz,
Link: dobrokoz.fw.hu

Bízom abban, hogy egy napon személyesen is ellátogat hozzánk azzal a céllal, hogy megnézze a kistérség központjától, Dombóvártól 10 km és a szomszédos Gunaras termálfürdőtől 8 km távolságra, gyönyörű környezetben fekvő falunkat, benne a több mint 100 éves iskolánkat és templomunkat, a Werbőczy vár romjait, részese legyen az általunk oly fontosnak tartott hagyományőrzésen alapuló rendezvényeinknek és közelebbről is megismerjen bennünket.
 templom
 

Római katolikus templom - Döbrököz

Cím: 7228 Döbrököz, Páhy u.
Link: www.freeweb.hu/dobrokoz/index.htm
Telefon szám: +36-74/435-245
Kapcsolattartó személy: Plébániahivatal

A templom három hajós. A főhajóval szemben helyezkedik el a szentély, benne a főoltár. A mellékhajókat vaskos oszlopok tagolják, melyeken szentek szobrai láthatók. A mellékhajók végén két kis oltár van. A kóruson hatalmas orgona található, melyhez falépcső vezet fel. A mennyezete kazettás, gazdagon díszített. Az épületben található még egy sekrestye és egy kis kápolna.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Várromok( Werbőczy-vár)

Cím: 7228 Döbrököz,
Link: dobrokoz.fw.hu

A középkori vár a török idők után jelentőségét veszítette, és pusztulásnak indult. A XVIII. században még magtárnak használták, a XIX. században széthordták. Ma sajátos, álló falmaradványai láthatók.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner