12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Döbröce
www.dobroce.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Klujber József E-mail: scsehi@sumegcsehi-dobroce.koznet.hu
 Telefon: +36-83 375-122 Fax: +36-83 374-901
erdei túra, tanösvény,    szálláshely

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Túralehetőségek Döbröce környékén

Cím: Döbrönce
Link: www.dobroce.hu

Kovácsi-hegy jól jelzett turistaútjai kínálnak túrázási lehetõséget Magyarország e még viszonylag ismeretlen tanúhegyén. A kihelyezett ismertetõk vezetik és tájékoztatják a turistákat a páratlan geológiai és más természeti látnivalók között.
 szálláshely
 

Döbröcei Turistaház

Cím: Döbröce, Rákóczi u. 1.
Link: www.kopari.hu
Telefon szám: +36-20-4338163
Fax szám: +36-72-257769
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kopári László

Döbröcei Turistaház Egész évben, iskolaidőben, szünetekben a legkedvezőbb áron juthat szálláslehetőséghez ennek a kis zalai községnek a turistaházában a Balatontól 25 km-re, a Keszthelyi-hegység északi előterében. Kérésre programot és teljes ellátást is biztosítok. Osztálykirándulásokhoz, nyári túratáborokhoz, táboroztatáshoz kiválóan alkalmas a 35 férőhellyel rendelkező turistaház, amely étkezővel, felszerelt konyhával, 3 szobával (13, 17 és 5 ágyas), 2 fürdővel rendelkezik.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner