12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dávod
www.davod.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hirtenberg János Sándor E-mail: phdavod@emitelnet.hu
 Telefon: 0036-79/-81-088 Fax: 0036-79-581-040
falusi turizmus,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    termál gyógyfürdő,    uszoda, strand,    vár, várrom,    wellness központ

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Pipacsos Pihenőház

Telefon szám: +36-79/324-842, +36 79/481-283
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 6524 Dávod, Dózsa György u. 75
Link: www.pipacsoshaz.hu

A Pipacsos pihenőház 1830-ban épült eredeti nádtetős parasztház. 2004-ben lett felújítva. A konyha és a fürdőszoba teljesen új, higiénikus. Lépcsőmentes, gyermekbarát udvarában a szülők gondtalanul pihenhetnek. A gyermekeknek hinta, csúszda, homokozó, játszó házikó áll rendelkezésre. A felnőttek a kertben főzhetnek, süthetnek, étkezhetnek. Nyáron a meleg napokat a dávodi Gyógyfürdő teszi kellemesebbé.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Dávodi Gyógy és Strandfürdő

Telefon szám: +36-79-481-301
Cím: 6524 Dávod - Püspökpuszta, Béke tér 1.
Link: www.davodfurdo.hu

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a Dávodi Gyógy- és Strandfürdő új szezon nyitásának időpontja 2013. május. Élményfürdő és csúszdapark, feszített víztükrű gyógyvizes ikermedencék, feszített víztükrű úszómedence, gyermekpancsoló, kaland gyermekmedence. Szolgáltatások: füves focipályák, strandfoci-, és strandröplabda pálya, pingpong-asztal, salakos teniszpálya, melegkonyhás büfé, pizzéria, játszótér. A gyógyvíz alkalmas mozgásszervi és reumatikus betegségek gyógyítására, sérülések utókezelésére. Ivóvízként fogyasztva fogínykezelésre, és a fogszuvasodás megelőzésére ajánlott. OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner