12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Velemér
www.velemer.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BALOGH ERNŐ E-mail: mszfa@euroweb.hu
 Telefon: +36- 94/444-019 Fax:
kerámia

 kerámia
Hagyományos és egyedi technikákkal készült formák, stílus és hangulat. Kisplasztikák, tárgyak és finomkerámiák várják a gyűjtőket. Tekintsenek be műhelyünkbe!
 

Dávid Éva habán kerámiakészítő - Velemér

Telefon szám: +36-30 233 5774
Kapcsolattartó személy: Dávid Éva
Cím: 9946 Velemér, Fô út 32.
Link: www.haban.hu

         
2004-ben érdeklôdése a habán kerámiakészítés felé fordította: ekkor sikerült is egy mestert találnia, aki bevezette a habán festés rejtelmeibe. Még abban az évben Velemérre költözött és felállította mûhelyét, mely egyre nagyobb érdeklôdésre tett szert a Velemérre látogató turisták körében. Velemér völgye – az itt bányászható kiváló agyag miatt – mindig is az ország jelentôs fazekasközbontja volt, a feljegyzések szerint habánok is éltek errefelé a XVI. század elején. A hajdanvolt habán fazekasmesterek által meghonosított formakincset és színvilágot alapul véve, a mai követelményekhez igazítva hozza létre termékeit. A modern technika kínálta lehetôségeket kihasználva, egészségre nem ártalmas anyagok felhasználásával, magasabb hőfokon tartós, kiváló minőségű kerámiát állít elô.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner