12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Csopak
www.csopak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ambrus Tibor E-mail: csopakph@t-online.hu
 Telefon: 0036-87-446-250 Fax:  
borospince,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    híres étterem,    klub, egyesület,    mozi,    múzeum,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Szent Donát Pince és Borház

Telefon szám: +36-20 333-8111
Fax szám: +36-87 446-325
Cím: 8229 Csopak, Szitahegy
Link: www.szentdonat.hu

A St. Donát Pince és Borház Csopakon az Öreghegyi Duloben található. Páratlan szépségu természeti környezetben, kiváló termést adó szolo területektol övezve a Balaton-felvidék népi építészeti hagyományait magán viselo borház már messzirol hivogató az erre utazók számára. Pincéje huvösében kínálja csopaki ostermelok legjobb borait, közöttük a méltán híres Csopaki Olaszrizlinget.


Jásdi Pince - Csopak

Telefon szám: +36-87-446-452
Cím: 8229 Csopak, Arany János u. 2.
Link: www.jasdipince.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Jásdi Pince tulajdonosai - a Jásdi házaspár -a borvidék legjobb területein gazdálkodnak, összesen, 15 hektár területen. A borvidék zászlós borának alapanyaga Olaszrizling az ültetvények legnagyobb része, de kitûnõ minõségben terem itt Chardonnay, Szürkebarát, Cserszegi Fûszeres is.
 egyedi ritkaság
 

Szénsavas kút - Csopak

Cím: Csopak
Link: www.csopak.hu

Szénsavas kút Csopak. Az eljárás során a vizsgálatok azt állapították meg, hogy az évek során a Szent József forrás környéke jelentősen beépült, és ennek következtében a forrás védettsége csökkent. Jelentős a talajvízmozgás, ami befolyásolja az ásványvíz kutat, és ezért nem megfelelőek az értékek sem. Tisztázandó, hogy a kút közegészségügyi szempontból megvédhető-e a szennyezett talajvíztől. Ennek tisztázására szakembereket kértünk fel. A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség határozatával elrendelte, hogy a Szent József forrást 2009. június 30-án le kell zárni a probléma megoldásáig. Önkormányzatunk legfőbb célja, hogy ez a forrás továbbra is működjön, de figyelemmel kell lennünk a közegészségügyi szempontokra, amelyek az Önök érdekeit szolgálja.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szent Miklós templom romjai - Csopak

Cím: Csopak
Link: www.csopak.hu

Szent Miklós templom romjai - Csopak. A XIV. sz.-ban már fennálló egyhajós, keletre néző, egyenes szentélyzáródású kis templomnak csak az alsó falrészei, nyugati oromfala és déli egyenes záródású kőkeretes ajtaja maradt meg. Belsejében kőpadozat. Kövesd falu középkori temploma volt.


Plul Vízimalom - Csopak

Cím: 8229. Csopak, Kisfaludy utca 16.
Link: www.csopak.hu
Telefon szám: +36-87/446-118

Plul vízimalom – Wassermühle - Watermill Ipari műemlék és helytörténeti kiállítás. Az 1910-ben újjáépített Molnár Kálmán -féle vízmalom – néhai Dr. Zákonyi Ferenc Balaton kutató szerint – technikai megoldása a XIX. századi bakonyi deszkametszők munkájára hasonlít.


Csonka torony - Csopak

Cím: Csopak
Link: www.csopak.hu

Csonka torony - Csopak. Középkori, Szent István tiszteletére szentelt templom maradványa. 1266-ban említik először a csúcsíves, egyhajós, keletelt egyenes szentélyű templomot, melynek hajója 1830-ban villámcsapástól leégett. 1860 körül omladozó állapota miatt lebontották, de a megmaradt torony a környék egyik legrégibb műemléke.
 étterem
 

Kerekedi Csárda Csopak

Cím: 8229 Csopak, 71-es főút, ott ahol a babák állnak
Link: www.kerekedicsarda.hu
Telefon szám: +36-87/705-842; +3630 994-1921
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

71-es út mentén Csopak és Balatonfüred között, a Balatoni Nemzeti Park szomszédságában, a 71-es főút mellett jó parkolási lehetőséggel, egész évben nyitva tartó Kerekedi Csárda 120 férőhelyes kerthelységgel, 60 fős belső helységgel, borospincével várja kedves vendégeit.


Sétány Étterem és Kávézó - Csopak

Cím: 8229 Csopak, Örkény sétány. 1.
Link: www.setanyetteremcsopak.hu
Telefon szám: +3620 9221-005
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Csopakon a Sétány Étterem és Kávézó gyönyörű környezetben, kitűnő ételekkel, italokkal, várja kedves vendégeinket évről évre, májustól októberig a strand főbejáratánál. Maximális befogadó képesség: 150 fő. Nyitva naponta: 10.00-23.00. K&H, MKB és OTP Szép Kártya elfogadóhely.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Dobó Vendéglő - Csopak

Cím: 8229 Csopak, Kossuth u. 103.
Telefon szám: +36-87/446-425;+36-70-312-2139
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-87/446-425
Kapcsolattartó személy: Dobó Dávid

Édesanyánk, nagyanyánk főztjét kínáljuk hamísítatlan századfordulós vendéglői környezetben akár a százéves gesztenyefák a latt, akár a hangulatos pincehelységben. Nyitva tartás: egész évben 12-22 óra között. Legyen a vendégünk!


Malom Csárda Csopak

Cím: Csopak, Veszprémi u. 3.
Telefon szám: +36-87/446-063
Fax szám: +36-87/446-063
Link: www.malomcsarda.hu

Csopakon, a Nosztori-völgy bejáratánál várjuk Önöket az egykori vizimalomból kialakított csárdánkban, idilli környezetben, a 73-as út mellett, kiváló parkolási lehetőséggel, ízes ételekkel, zamatos borokkal
 klub, egyesület
 

Balaton Riviera Turisztikai Egyesület

Cím: Alsóörs, Sirály park 1.
Telefon szám: +36-87/575-000
Fax szám: +36-87/575-000
Link: www.balatonriviera.hu

Turisztikai egyesületünk öt balatoni község - Alsóörs, Csopak, Felsőörs, Lovas és Paloznak - turizmusban érdekelt vállalkozóiból és magánszemélyeiből alakult 2005 októberében. Célunk, hogy minél több és minél elégedettebb vendég töltse nálunk jól megérdemelt pihenését.
 mozi
 

Nosztori autósmozi, kermozi

Cím: 8229 Csopak, Forrás utca
Telefon szám: +36-88-429-308;+36-20-928-2808
Link: www.kertmozi.hu

Remélem 2010 nyarán is találkoztunk a csopaki kertmoziban és sikerült pár kellemes estét együtt mozizással tölteni! Nevetni, izgulni a filmeken vagy éppen táncolni a vászon előtt mint a Made in Hungárián az megesett. Köszönet: a támogatásért, a biztatásért és hogy eljöttek. Találkozzunk ugyanitt jövőre új filmekkel de a régi hangulatban!
 múzeum
 

Plul malom Helytörténeti Gyűjtemény - Csopak

Cím: Csopak, Fenyves utca
Link: www.csopak.hu

Plul malom Helytörténeti Gyűjtemény Csopak. Szíj varróbak, bognár bak, kendertiloló és törő, rokka és orsózó, kruplitörő, sütőlapát, szigonyok, nádarató tolókasza, csáklya mellyel a kútbaesett vödröt ki tudták venni és az égő nádtetőről lehúzni a nádat. Azonkívül a kenyér készítéshez használt famelence ,keresztfa, kenyérruha, cserép és zománcos edények, római és XIX. századi téglagyűjtemény, malomipari szaklapok, kitüntetések, 1945-ös földosztási birtoklevél és Hankóczy Jenő portré És néhai Nagy Lajos csopaki kádármester művészi faragványai, vannak külön vitrinben. (tárlóban) Nincs belépő!
 programok, rendezvények
 

Mandula Ünnep 2012

Cím: Csopak és környéke
Link: www.csopak.hu

Alsóörs, Csopak, Felsőörs, Lovas, Paloznak önkormányzatai és a helyi vállalkozók által létrehozott Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület 2012. április 26-29. rendezte meg szezonnyitó Mandula Ünnep rendezvénysorozatát. A hagyományteremtő céllal összeállított programok során a vendégek megismerhetik a települések értékeit, természeti adottságait, borait és gasztronómiáját.


Csopak Napok 2012

Cím: Csopak
Link: www.csopak.hu

Csopak Napok 2012. augusztus 16-20. Finom borok, ételek és zenés műsor várja a kedves vendégeket a Csopaki Strandon.
 sétáló utca, városkép
 

Pihenő park - Csopak

Cím: Csopak

Pihenő park - Csopak
 szálláshely
 

Hotel Comfort - Csopak

Cím: 8229 Csopak, Örkény sétány 1.
Telefon szám: +3687 580-030; +3630 475-2255
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.hotelcomfortcsopak.hu

A Hotel Comfort közvetlen a csopaki strand főbejárata mellett helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben. Minden szoba erkélyes, síkképernyős televízióval felszerelt, wifivel rendelkezik. A főépületben 36 standard és 9 családi dupla légterű szoba, a prémium szárnyban 4 standard és 4 deluxe prémium szoba található. A szálloda vendégei részére szabadtéri medence áll rendelkezésre napozóterasszal. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Hotel Holiday Center**

Cím: 8229. Csopak Szépkilátó út 38.
Telefon szám: +36-87/446-631
Fax szám: +36-87/446-514

A Holiday Center üdülő-komplexum a Balaton északi partjának egyik legszebb településén, Csopakon, közvetlenül a tó partján található. 3 ha park, saját strand, csónakázási lehetőséggel, teniszpályák, automata tekepálya áll a vendégek rendelkezésére. Holiday Center üdülő-komplexum a Balaton északi partjának egyik legszebb településén, Csopakon, közvetlenül a tó partján található. 3 ha park, saját strand, csónakázási lehetőséggel, teniszpályák, automata tekepálya áll a vendégek rendelkezésére.
 templom
 

Református Templom - Csopak

Cím: 8229 Csopak, Palóznaki u. 2.
Telefon szám: +36-87/446-036
Link: www.csopak.hu

Református Templom - Csopak


Római Katolikus Templom - Csopak

Cím: 8229 Csopak, Kossuth u. 103.
Telefon szám: +36-87/446-812
Link: www.csopak.hu

Szent István király Római Katolikus Templom - Csopak
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Csopak Strand

Cím: Csopak, Örkény sétány 1.
Telefon szám: +36-87-446-765
Link: www.csopakstrand.hu

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand. A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner