12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Csolnok
csolnok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kolonics Péter Józsefné E-mail: hivatalcs@csolnok.hu
 Telefon: +36-30-478-626 Fax: +36-33-478-626
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    fogorvosok,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kilátó, panoráma,    mulatság, fesztivál,    múzeum,    néptánc, népdal,    népzenei rendezvény,    szálláshely,    templom,    teniszpálya,    uszoda, strand

 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Pollushof Panzió és Étterem Csolnok

Telefon szám: +36-33-506-810
Fax szám: +36-33-506-811
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Csolnok, hrsz 0182/1
Link: www.pollushof.hu

A Panzió földszintjén a klasszikus stílusú, 70 fő befogadására alkalmas étterem helyezkedik el, amely kiegészül egy 100 főnek helyet biztosító nyitott-fedett terasszal. Ezen kívül a 35 fős különterem a szállóvendégek reggelizésén kívül igény esetén kisebb ünnepségek, üzleti ebédek helyszínéül is szolgál.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Csolnoki I-II. sz. tó (horgászhely)

Cím: 2521 Csolnok

Csolnok Dél-Nyugati részén találhatók a tavak.Horgászati idõszakban, szabadon (bejelentkezés nélkül) látogatható.
 szálláshely
 

Pollushof Panzió és Étterem

Cím: Csolnok, hrsz 0182/1
Telefon szám: +36-33-506-810
Fax szám: +36-33-506-811
Link: www.pollushof.hu

A Panzió földszintjén a klasszikus stílusú, 70 fő befogadására alkalmas étterem kiegészül egy 100 főnek helyet biztosító nyitott-fedett terasszal,ezen kívül a 35 fős különterem a szállóvendégek reggelizésén kívül igény esetén kisebb ünnepségek, üzleti ebédek helyszínéül is szolgál.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Szabó Béla, Faműves kézműves kismesterség c. könyv

Cím: H-1039 Budapest, Petőfi u. 13.
Telefon szám: +36 20 914 8508
Link: www.faragosuli.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Béla népi iparművész

A faragás világa meseország, hiszen a faragott anyag mesél az életéről, a faragott formák és díszítmények mesét mondanak a szemlélődőnek. Nos, ebben az országban üdvözöl Szabó Béla budapesti faragó népi iparművész, aki nyugdíjazásáig mint faműves oktató, sok-sok évig tanította a fiatalokat és idősebbeket erre a gyönyörű kismesterségre, a budapesti Esély Kövessi Erzsébet Szakképző Iskola tanműhelyében, és most, 2008 augusztus 16-án bemutatja A faműves kézműves kismesterség c. több mint 300 oldalas könyvét! Látogasson el a Szerző honlapjára!

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.