12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Csokonyavisonta
www.csokonyavisonta.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csik László E-mail: csokonyavisonta@somogy.hu
 Telefon: 0036-82 475-009 Fax:  
étterem,    kemping,    múzeum,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    termál gyógyfürdő

 étterem
 

Pocakvendéglő

Telefon szám: +36-82/475-228
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7555 Csokonyavisonta Tavasz u. 18.
Link: www.csokonyavisonta.hu

Éttermünk 40 fös zárt terasszal és 40 fö befogadására alkalmas kerthelyiséggel rendelkezik. Házias, magyaros ízekkel és udvarias, vendégszeretö kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Termál Camping

Telefon szám: +36-82 475-024
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7555 Csokonyavisonta, Fürdőtelep
Link: www.csokonyavisontafurdo.hu
Fax szám: +36-82 475-024

A csendes, nyugodt dél-dunántúli környezet tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít az idősebb, illetve a fiatalabb korosztály részére. A gyógy-és strandfürdő 9 különböző hőfokú és funkciójú gyógy-ill. temperált vizű medencével várja kedves vendégeit, ingyen óriáscsúszda, horgásztó, szauna, gyógykezelés.
 múzeum
 

Nagyatádi Szabó István-emlékház

Cím: Csokonyavisonta, Xantus J. u. 8.

 
Nagyatádi Szabó István politikus, pártalapító, földművelésügyi miniszter szülőházát a restaurálás után megnyitották a látogatók előtt.
 szálláshely
 

Négy Évszak Termálüdülő

Cím: 7555 Csokonyavisonta, Üdülősor 1.
Telefon szám: +36-82 576-036
Fax szám: +36-82 512-739
Kapcsolattartó személy: Laki Dezső
Link: www.termaludulo.hu

A Gyógy-és strandfürdő szomszédságában található klimatizált, ízléses, kitűnően felszerelt apartmanok gyógyvízzel is ellátottak, valamennyi fürdőkádban élvezhető a gyógyvíz! Áraink a napi fürdőbelépőt, szauna és jacuzzi használatot is tartalmazzák! Saját strand, tágas park, csendes környezet! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Thermálfürdő - Csokonyavisonta

Cím: 7555 Csokonyavisonta, Alkotás tér 1.
Telefon szám: 0036-82-475-024, 30-227-5271
Fax szám: 0036-82-475-024
Link: www.csokonyavisontafurdo.hu

A termálfürdő kiválóan alkalmas a mozgásszervi- és elfajulásos gerincbántalmak gyógyításában, az idült nőgyógyászati és gyulladásos betegségek orvoslásában. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner