12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
kiemelt szolgáltató

 kiemelt szolgáltató
 

Csoki-Sziget - Eger

Telefon szám: +36-70-326-2759
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó-Rónai István
Cím: 3300 Eger, Dobó utca 18.
Link: www.facebook.com/otsike82

         
         
Egerben a Dobó utcában található a "legédesebb" üzlet, a Csoki-Sziget, a gyerekek kedvenc helye. Belga csokoládét, és trüffel különlegességeket, exkluzív kézi gyártású magyar bonbonokat és táblacsokikat, ehető- és prémium pálinkákat, gyümölcsborokat, méz- és kávé különlegességeket sok-sok finomságot talál itt a betérő, aminek nagyon nehéz ellenállni. Itt mindig talál valami ajándék ötletet. Jöjjön el, lepje meg szeretteit. Megtalálhatóak vagyunk a facebook.com/Csoki-Sziget oldalon is.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner