12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mezőkövesd
www.mezokovesd.hu
Mezőkövesd Város Önkormányzata és a Magam nevében tisztelettel köszöntöm Önt a gyógyvíz, a népművészet és a fesztiválok városában. Az Európában egyedülálló Mezőgazdasági Gépmúzeum, Matyó Múzeum, a város jellegzetes templomai, a Hadas városrész alkotóházai, a Kisjankó Bori Emlékház várja látogatását. Tavasztól őszig a folklór, bor-gasztronómiai és szórakoztató kulturális programok sorában mindenki talál érdeklődésének megfelelőt. Érezze jól magát Matyóföldön!
 Polgármester: Dr. Fekete Zoltán E-mail: polghiv@mezokovesd.hu
 Telefon: 0036-49-511-500 Fax: 0036-49-511-561
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Csilike Apartman – Mezőkövesd-Zsóry
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20-4268-162
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Csörgő János
Cím: 3400 Mezőkövesd-Zsóry, Napfürdő u. 18.
Link: www.zsoryfurdoapartman.hu

         
         
Matyóföld fellegvárában, a Zsóry Gyógy-és Strandfürdőtől 2 percre található az egész évben nyitva tartó, fűthető Csilike Apartman. A nemrégiben teljesen felújított apartman párok, akár 10 fős baráti társaságok, vagy kisgyermekes családok részére is kiválóan alkalmas. Az udvara tökéletes helyszínként szolgál bográcsozásra, akár grillezésre is. A két külön bejárattal rendelkező apartmanházban szintenként 2 szoba, kábel TV-vel, szobaszéffel és Internet csatlakozással szolgálja vendégei kényelmét. Apartmanjainkban önellátás van, főzési lehetőség biztosított a felszerelt konyhákban.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner