12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Csesztreg
www.csesztreg.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Czupi Magdolna E-mail: csesztreg@kelekabel.hu
 Telefon: +36-92-373-601 Fax: +36-92-373-231
emlékmű, műemlék, szobor,    kiemelt szolgáltató,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Csesztregi pásztorház - Csesztreg

Cím: Csesztreg, Ady Endre u.
Link: www.csesztreg.hu

Csesztregi Pásztorház- Tájház A pásztorokat a falu közössége évenként szerzõdtette, és mivel általában idegenek voltak, sok helyen lakást is biztosított nekik és családjuknak. Ilyen pásztorház volt Csesztregen a legelõre vezetõ út mellett, kis, szabálytalan alakú telken fennmaradt régi boronaépület is, amelyet a lelkes helybeli gyûjtõk - Paksa Imre tanár úr vezetésével -, a fenntartó önkormányzat és a Göcseji Múzeum munkájának eredményeként mutathatunk be az idelátogatóknak.


István-Gizella Harangtorony - Csesztreg

Cím: Csesztreg
Link: www.csesztreg.hu

A kemping területén emelkedik az István-Gizella Harangtorony, mely kilátóként üzemel.
 kiemelt szolgáltató
 

Tölgyfaliget Szabadidőpark és Sportcentrum

Cím: 8973 Csesztreg, Sport u. 1.
Link: tolgyfaliget.hu
Telefon szám: +36 30 866 1741
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gazdag Viktor

A Tölgyfaliget Szabadidőpark és Sportcentrum épületegyüttes egy 4 ha mesterségesen duzzasztott tó mellett terül el a falu határán. A kemping területén emelkedik az István-Gizella Harangtorony, mely kilátóként üzemel. A Tó kitűnő vízminőséggel várja fürdőzőket és a horgászat szerelmeseit egyaránt. Az épületek mellett két futball-pálya, kézilabdapálya, strandröplabda pálya kínálta lehetőségek feledtetik az ide látogatókkal a mindennapok gondjait
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház - Csesztreg

Cím: Csesztreg, Ady Endre u. 31
Link: www.csesztreg.hu

Csesztregi Pásztorház- Tájház. Az épület a szokásoknak megfelelõen a kor lakáskultúrájának archaikusabb, szegényesebb rétegét képviseli. Falazata hagyományos keresztvéges boronafal, tetejét zsúpszalma fedi. Négy apró helyiségbõl áll: egy tetõ alatt találjuk a szobából, konyhából és kamrából álló lakrészt a kecskeóllal.
 szálláshely
 

Tölgyfaliget Szabadidőpark szálláshely

Cím: 8973 Csesztreg, Sport u. 1.
Link: facebook.com/tolgyfaliget/?ref=page_internal
Telefon szám: +36 30 866 1741
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Tölgyfaliget Szabadidőpark kiváló helyszínt nyújt különböző táborok, osztálykirándulások, baráti összejövetelek, családi üdülések számára. A főépületben 10 db négy ágyas szoba található. Emellett két 5-5 fős jól felszerelt apartmanban tudjuk vendégeinket elszállásolni. Tavunk kitűnő lehetőséget kínál mind a fürdőzni vágyók, mind a horgászatot kedvelőknek egyaránt.
 templom
 

Római katolikus templom - Csesztreg

Cím: Csesztreg, Kossuth u.
Link: www.csesztreg.hu

A csesztregi plébániatemplom részletformái és az épület arányai alapján a 13. század második felében épülhetett. Elsõ írásos említése 1323-ból származik.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner