12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Csesznek
www.csesznek.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: TRIEBLNÉ STANKA ÉVA RENÁTA E-mail: info@csesznek.hu
 Telefon: +36-88-595-530 Fax: +36-88-595-530
erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    hadijátékok,    kilátó, panoráma,    mulatság, fesztivál,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    történeti múzeum,    vár, várrom

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Bakony- Csesznek

Cím: Bakony

Bakony- Csesznek
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Erzsébet Vendégház - Csesznek

Cím: 8419 Csesznek, Wathay F. utca 55.
Telefon szám: +3688 329-345; +3620 925-8852
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Borda Erzsébet
Link: www.erzsebetvendeghaz.com

Az Erzsébet Vendégház a Bakony hegység szívében, csodálatos természeti környezetben, a Cseszneki vártól párszáz méterre a Wathay utca 55-57-ben található. Kényelmes összkomfortos szobákkal, finom ételekkel, wellness szolgáltatásokkal, szabadidős és programajánlatokkal várjuk kedves vendégeinket. Nálunk a szabad ég alatt, a ropogó tűz mellett fűthető dézsában élvezhetik fürdőzés örömét.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Rómer Flóris kilátó

Cím: Csesznek, Zörög-tető
Link: www.csesznek.hu

A hegy egyenes fennsíkjáról sajnos már nem gyönyörködhetünk a kilátásban. Az 1958-ban épített, 25 m magas gerendatorony, a Rómer Flóris-kilátó, -amelyről a panorámát lehetett élvezni,- helyét már csak a négy betontömb jelzi.
 múzeum
 

Helytörténeti kiállítás - Csesznek

Cím: Csesznek, Vár u. 35.
Link: www.csesznek.hu

A Cseszneki Falufejlesztő Egyesület kezdeményezése eredményeként 2002-ben nyílhatott meg újra a falu egyik réginek mondható parasztházában Csesznek helytörténeti kiállítása.
 templom
 

Római katolikus templom - Csesznek

Cím: Csesznek
Link: www.csesznek.hu

Római katolikus templom - Csesznek. Egyszerű, homlokzati tornyos falusi templom a 18. században épült.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Cseszneki vár


A 13. század második felében már biztosan állt.Ma egyike az ország legszebb várromjainak.A várból szép kilátás nyílik a Bakonyra.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner