12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zsámbék
www.zsambek.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Horváth László E-mail: hivatal@zsambek.hu
 Telefon: +36-23/565-610 Fax: +36-23/565-629
fazekasság

 fazekasság
Egyedi népművészeti edények és dísztárgyak forma és művészeti gazdagságával várjuk. Ősi fazekastechnikákat és díszítményeket láthat. Termékeinket nemcsak lakásdísznek vásárolhatja, hanem a hétköznapokban is használhatja.
 

Cserpeskert Fazekas Ház

Telefon szám: +36-23-340-279
Fax szám: +36-23-340-279
Cím: 2072 Zsámbék, Etyeki u. 12.
Link: cserepeskert.uw.hu

         
         
Nagy kertes falusi házban, romantikus környezetben, tágas műhelyben készülnek a Zsámbéki-medence hagyományait őrző, népi fazekas termékeink. Nagyrészt használati edényeket készítünk, sajátos, csak ránk jellemző díszítéssel. Fazekat, lábast, kuglófsütőt, őzgerincsütőt, boroskancsót, köcsögöt, poharat, bögrét, tároló edényeket. Emellett cserepeket, kerti ültető tálakat, virágtartókat is készítünk. Több, mint 20 éves szakmai és oktatói tapasztalattal a hátunk mögött, tanítást, szakmai oktatást is vállalunk, tanfolyamok, szakmai táborok keretében.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner