12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Cserkeszőlő
www.cserkeszolo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Varga Attila E-mail: onkormanyzat@cserkeszolo.hu
 Telefon: 0036-56 568-451 Fax: 0036-56 568-462
gyógyfürdő,    kemping,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand,    utazási irodák, turistainformáció

 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Fürdő és Gyógyászati Központ - Cserkeszőlő

Telefon szám: +36-56 568-465
Fax szám: +36-56 568-466
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gál József igazgató
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő u. 25.
Link: www.cserkeszolofurdo.hu

A gyógyvíz magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően számos egészségi problémára rendkívül pozitív hatással bír, nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak is. A 2010-ben felújított és kibővített fürdő azonban nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a 17 működő (fedett és kültéri) medence, a csúszdák, a strandröplabda, strandfoci, mini golf pálya, a Cserkeszőlői Gyermek Autós Közlekedési Park kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A téli fürdőnek köszönhetően pedig a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csak nyaranta élvezhetik! Gyógyászati Központunkban háromféle – reumatológia, ortopédia, bőrgyógyászat – szakorvosi vizsgálat folyik, OEP által támogatott fürdőgyógyászati kezelések vehetőek igénybe. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Termál Kemping - Cserkeszőlő

Telefon szám: 0036-56-568-450
Fax szám: 0036-56-568-454
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Beton u. 5.
Link: www.touring-hotel.hu

A fürdő közvetlen szomszédságában fekszik a három csillagos Thermal Camping. 40 db víz-szennyvíz-elektromos csatlakozással ellátott és 120 db elektromos csatlakozással ellátott lakókocsihely, 80 db sátorhely. 12 db „A” minőségű faház, hangulatos, modern berendezéssel, 2 db franciágyas szobával, felszerelt konyhával, fürdőszobával és plusz 2 fő elhelyezésére alkalmas kanapéval.15 db „B” minőségű bungaló, melyek 4 fő elhelyezésére alkalmasak konyhával, zuhanyzóval. Minden faház termálvízzel fűtött, télen is igénybe vehető! Vendégház-szobák: 4 db háromágyas szoba, fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel. A szobákhoz egy közös nagy konyha és terasz tartozik. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 szálláshely
 

Touring Hotel - Cserkeszőlő

Telefon szám: 0036-56-568-450
Fax szám: 0036-56-568-454
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Beton út 5.
Link: www.touring-hotel.hu

A Touring Hotel*** nagy hagyományokkal rendelkezik a gyógy turizmus és egészségturizmus területén. Barátságos kiszolgálás és közvetlen ügyintézés várja az idelátogatókat. Különböző szobatípusainkkal többféle szállásigénynek igyekszünk megfelelni árban és minőségben is. Cserkeszőlőn egyedülállóan, a fürdő szerves részeként üzemelő szálloda zárt folyosón keresztül kapcsolódik a fedett fürdőrészhez, így a szobákból kilépve zárt térben juthatunk el a medencékig. A háromszintes, 46 szobával, és összesen 111 férőhellyel rendelkező szálloda 1982 óta folyamatosan bővülve szolgálja a Cserkeszőlőre látogatók kényelmét. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Cserkeszőlő
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 5465 Cserkeszőlő
Link: www.szeporszag.hu/Cserkeszőlő.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Cserkeszőlőn. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Római katolikus templom - Cserkeszőlő

Cím: 5465 Cserkeszőlő, Május 1. u. 2.
Link: www.cserkeszolo.hu
Telefon szám: +36-56 477-177

CSerkeszőlő római katolikus temploma teljes egészében (torony, belső burkolás, stb.) 2005-ben készült el. Ekkor, 2005-ben, a búcsú alkalmával szentelte fel a fürdőtelepülés templomát dr. Beer Miklós váci megyéspüspök. Ez a templom az ország egyetlen Szent Benedek temploma.


Református templom - Cserkeszőlő

Cím: 5465 Cserkeszőlő, Wieringermeer tér
Link: www.parokia.hu
Telefon szám: +36-70 255-4687

A Cserkeszőlői Református Egyházközség egyik legfiatalabb református gyülekezetünk: hivatali pecsétjén az 1999-es évszám szerepel. A református templom építéséhez holland adakozók járultak hozzá, ezért tiszteletből az előtte elterülő teret, az adakozók lakóhelyéről Wieringermeer térnek nevezték el. Fotó: Kósa Károly felvételei - VFMKMI
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Strandfürdő - Cserkeszőlő

Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 25.
Link: www.cserkeszolofurdo.hu
Telefon szám: +36-56-568-465
Kapcsolattartó személy: Gál József igazgató

A strandfürdő kb. 8 ha területen fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencéink vannak, hanem gondoltunk gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Turisták Információs irodája - Cserkeszőlő

Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő u. 1/a.
Link: www.tourinform.hu
Telefon szám: +36-70 607-3142
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Cserkeszőlő Magyarország és a Kárpát medence legnaposabb részén fekszik, évente átlagosan több mint 2000 órát kitevő napsütéssel. A település igazi üdülőfalu, itt található Magyarország legmelegebb és ásványi anyagokban leggazdagabb gyógyvízforrása, mely a leggyorsabban ható gyógyvizek egyike. Javallott mozgásszervi, rehabilitációs, izületi, valamint nőgyógyászati betegségek kezelésére. Népessége szezonban több mint kétszerese az állandó lakosságnak. Az idegenforgalmi szezon a gyógyvíznek köszönhetően már áprilisban megkezdődik, de a strand és gyógyfürdő egész évben nyitva van, a mellette lévő szállodával és kempinggel együtt. A település és környéke elsősorban a nyugodt, természetes környezetben pihenni, ill. gyógyulni vágyóknak ideális.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner