12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Cered
www.cered.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tajti László E-mail: hivatal@cered.hu
 Telefon: +36-32 506-100 Fax: +36-32 506-103
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Csengettyűs Vendégház

Telefon szám: +36-32/406-118;+36-20-443-8858
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tajti László
Cím: Cered
Link: www.csengettyus.hu

         
         
Medves hegység, Medvesalja.Talán ismeretlenül csengenek e szavak, de ez is Magyarország. Hegyek, völgyek, várak és tavak egyvelege e táj mely nagyrészt ismeretlen az utazók előtt. A határok eltűnésével a Felvidék és a Tátra is egyszerűen elérhető lett.A Vendégház 2 apartmanból áll, ideális gyermekes családok, kisebb baráti társaságok számára. Tegyen egy kirándulást a honlapon, aztán útra fel ! Üdülési csekk elfogadó hely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner