12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kismaros
www.kismaros.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Neubauer Rudolf E-mail: polgmest@kismaros.hu
 Telefon: +36-27-350-096 Fax: +36-27-350-096
szálláshely

 szálláshely
 

Csattogó Völgyi Üdülőházak - Apartman*

Telefon szám: +36-27-581-290
Fax szám: +36-27-581-290
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2623 Kismaros
Link: www.csattogovolgy.hu

         
Csattogó völgyi Üdülőházakban három különböző erdei iskolai szállást kínálunk. Üdülőházaink a Duna bal partján, a Dél-Börzsöny lábánál, Visegráddal majdnem szemben találhatók. Fekvése miatt a környék turista útvonalai, történelmi emlékei könnyen elérhetőek. A táboron belül foci-, kosárlabda-, kézilabdapálya, pingpong áll a mozogni vágyók rendelkezésére. Van tűzrakó- és bográcsozóhely. A tanítás céljára tantermet, audiovizuális eszközöket is tudunk biztosítani. Ezenkívül igény szerint a Börzsöny szakavatott ismerői (erdészek, vadászok, biológusok) segítségével felfedezhetik a környék élővilágát ornitológiai programunk keretében. A tábor kiválóan alkalmas nyári táborok, rendezvények, családi üdülések lebonyolítására is (sátorozási lehetőség 300 főre).

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner