12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Csókakő
www.csokako.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Fűrész György E-mail: pm.csokako@morterseg.hu
 Telefon: +36-22-422-001 Fax: +36-22-422-001
borkóstoló,    borospince,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vár, várrom

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Csókakői borok

Cím: Csókakő
Link: www.moriborvidek.hu

Csókakő üdvözli és várja Önt! Alig több mint ezer lelkes kis falunk a Vértesi Tájvédelmi körzet peremén, a történelmi hagyományokkal rendelkező móri borvidéken fekszik, Fejér megye egyetlen középkori várának tövében. Az itt élő emberek egy része több száz év óta a mezőgazdaságból, bortermelésből él. A táj szépségének, kedvező éghajlatának köszönhetően az utóbbi évtizedekben a csőkakői hegyoldal borpincékkel, hétvégi házakkal népesült be.
 sétáló utca, városkép
 

Polgármesteri Hivatal - Csókakő

Cím: Csókakő
Link: www.csokako.hu
Telefon szám: +36-22 422-001

Csókakő polgármeteri hivatala.
 templom
 

Római katolikus templom - Csókakő

Cím: Csókakő
Link: www.csokako.hu

Csókakő 1772-ben épült római katolikus templomát Szent Donát, a szőlősgazdák és szőlőskertek védőszentje tiszteletére szentelték.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Csókakői vár


Csókakő vára vadászati jelentősége a törökök kiűzése után megszűnt, és a Csókakő elnevezés a lassan újra népesedett településre tevődött át. A legvalószínűbb azonban, hogy a vár és később a település a csóka madárról kapta a nevét.
 szálláshely
 

Csókakői apartman   Info

Telefon szám: +36-1-3434-130
Fax szám: +36-1-321-2426
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kozielné Cser Zsóka
Cím: Csókakő
Link: www.falutur.hu/csokako

Budapest 70 km, hegyvidék, domboldal, erdő szélén a faluban, folyó 4 km. A XIII. szd.-i vár festői romjai, túraútvonalak túrázásra csábítanak. Finom borok várják a vendégeket: háziasszonyunk a helybeli Borrend lovagja


Csókakői vendégház   Info

Telefon szám: +36-1-3434-130
Fax szám: +36-1-321-2426
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kozielné Cser Zsóka
Cím: Csókakő
Link: www.falutur.hu/csokako1

Budapest 70 km, hegyvidék, domboldal, erdő szélén a faluban. A telken (mini)horgásztó, a háziak saját palackozású, remek boraikkal várják vendégeiket. Természetvédelmi terület határán fekvő birtok. Ez a 100 éves alapokon álló vendégház (a portán két - összesen 10 vendég fogadására alkalmas - vendégház és a tulajdonos családi háza van)2-3 személy elhelyezésére alkalmas.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner