12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Császártöltés
www.csaszartoltes.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Takácsné Stalter Judit E-mail: cstph-frick@emitelnet.hu
 Telefon: 0036-78-443-320 Fax: 0036-78-443-118
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    fogorvosok,    horgászat, horgásztó,    internet,    múzeum,    szálláshely,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Császártöltési tőzeggödrök (horgászhely)

Cím: Császártöltés

 internet
 

Császártöltési Teleház

Cím: 6239 Császártöltés, Kossuth u. 167.
Telefon szám: +36-70 319-3724
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.csaszartoltes.hu

Császártöltési Teleház internet elérhetőség. 1999-ben készül el az épület, amely csak elnevezésében Teleház. A település nagyrendezvényeinek, kiállításoknak, szakmai összejöveteleknek, továbbképzéseknek, tanfolyamoknak, kluboknak helyszíne. A sportcsarnok iskolai, óvodai sportrendezvényeknek, amatőr focicsapatoknak ad helyet, továbbá lakodalmak, bálak helyszíne. Szolárium, konditerem, büfé működik az épületben. Továbbra is helyet kap itt a Kábel Tv stúdiója. Az épület nyitvatartása munkaidőben és előzetes bejelentkezés során biztosított. Szolgáltatásként terem-és eszköz bérbeadást végzünk.
 múzeum
 

Sváb Tájház - Császártöltés

Cím: Császártöltés, Kossuth Lajos u. 167.
Link: www.csaszartoltes.hu

Több, mint egy évszázad áll előtted. Amikor majd belépsz az ajtón ne csak a szemeiddel lásd e házat, a kiállított tárgyakat. Ha a lelkedre is figyelsz megérzed, hogy falaiba beleivódott az elmúlt évszázad minden öröme, bánata, ínség és keserűség, születés és halál emléke. Ha szereted népedet, ide belépve, megérzed majd az elválás bánatát és a hazaérkezés örömét.Egy nép emlékét őrzi e ház, apákét és nagyapákét, minden elődükét.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner