12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Csáford (Zalaszentgrót)
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester:   E-mail:
 Telefon: + Fax:  
bio termékek,    borkóstoló,    borospince,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    különleges borok,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    templom,    tereplovaglás

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Világháborús emlékmű - Csáford

Cím: Csáford

Világháborús emlékmű - Csáford
 különleges borok
Méltán híres, különleges magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Pintes

Cím: 8795 Csáford,
Telefon szám: +36-83-362-415;+36-30-971-3200
Link: www.vinumveress.hu

A fajták közül kiemelkedik az egyik legősibb magyar szőlőfajta, a filoxéravész után örökre eltűntnek hitt Pintes. Néhány tőkéjét 1968-ban találta meg Cserkút mellett Németh Márton professzor. Később kutatóintézetekbe került és 12 hektáros törzstelepet hoztak létre az ország különböző pontjain, melyből csak a család tulajdonában lévő mintegy 1,5 hektárnyi terület maradt fenn. Borát csak ebben a pincében lehet fellelni. Igazi ritkaság, melyből évente néhány ezer palacknyi terem. A múlt évszázadait idéző íz-, illat- és zamatvilága teljesen egyedi, a rusztikus magyar termékek borban megjelenő formája. E fajta borászati történelmünk része, melyet megőrizni és fenntartani kötelességünk.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Tari Lovas Panzió - Csáford

Cím: 8795 Csáford, Petőszegi u.19.
Telefon szám: +36 83 360 621
Fax szám: +36 83 360 621

Tari Lovas Panzió Csáford: futószáras oktatás helyben, hat éves kortól. Iskola- és tereplovaglásra több helyen is van lehetőség a környéken. Ló bértartását is vállaljuk félrideg, szabad tartásban.
 sétáló utca, városkép
 

Harangtorony - Csáford

Cím: Csáford

Csáford Chafurd néven 1311-ben fordul elő első ízben okleveleinkben. Plébániája 1333-ban fennállott, 1526-ban részben Hegyesd várához tartozott. A csodálatos helyen fekvő település szépsége és nyugodtsága miatt egyaránt kedvelt a külföldiek körében, akik közül az elmúlt években sokan vásároltak és újítottak fel régi házakat. A csodálatos hegyekkel, dombokkal ölelt település lankái kiváló lehetőséget biztosítanak a szőlőtermesztésre, a kedvező éghajlat miatt pedig az itteni nedűk nagyon ízletesek. A városrészben világháborús emlékművet avattak, majd a régi iskolából templomot alakítottak ki. Infrastrukturális téren szépen fejlődött a település, mára teljesen kiépült.
 templom
 

Római katolikus templom - Csáford

Cím: 8795 Zalaszentgrót-Csáford, Csáfordi u. 38.
Telefon szám: +36-83 360-030

Csáford (Kármelhegyi Boldogasszony) római katolikus temploma a régi iskolából került átalakításra.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner