12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szentendre
www.szentendre.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Fülöp Zsolt E-mail: titkars@ph.szentendre.hu
 Telefon: +36-26 503-300 Fax: +36-26 312-905
szálláshely

 szálláshely
 

Cola Panzió - Szentendre

Telefon szám: +36-26-310-410
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dombovári J. Tiborné
Cím: 2000 Szentendre, Dunakanyar krt. 50.

         
         
Szentendre - a fővárostól néhány kilométerre lévő, sajátos hangulatú mediterrán kisváros - századok óta vonzza a pihenni, szemlélődni vágyó kirándulókat, turistákat. A Cola panzió a 11-es főút mentén, mintegy 10 percnyi sétára a város központjától található. 24 órás recepcióval, hangulatos kerttel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit. Praktikusan berendezett szobáival, saját fürdőszobákkal, minden reggel svédasztalos reggelivel várják kedves vendégeiket. Zárt parkolóval, a kertben grillezővel, amit ingyenesen használhatnak. Közös nappali és csomagmegőrző is rendelkezésre áll.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner