12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kőszeg
www.koszeg.hu
Örülök, a városom lakóival együtt, hogy kinyitotta az ország ékszerdobozát, és kíváncsi Kőszeg milyen kincseket rejt magában. Bízom abban, hogy nemsokára személyesen is meggyőződik, miért Kőszeg városa nyerte el első ízben Az év települése megtisztelő címet. Kívánom, hogy a város nevezetességeinek megismerését egy jó pohár kőszegi borral tegye még emlékezetesebbé! Huber László polgármester.
 Polgármester: HUBER LÁSZLÓ E-mail: jurisics@koszeg.hu
 Telefon: 0036-94-562-530 Fax: 0036-94-562-559
arborétum

 arborétum
Arborétum. Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Chernel-kert Arborétum, Múzeum Kőszeg
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-30 655-0233
Kapcsolattartó személy: Harsányi Krisztián
Cím: 9730 Kőszeg, Aradi vértanúk parkja

         
         
Chernel-kert Arborétum, Múzeum - Kőszeg. Kőszeg északkeleti részén a Címerpajzs dűlőben található a helyi védettséget élvező Chernel-kert. A várost ölelő zártkerti gyümölcsösök, szőlők között volt a Chernel család mintegy 1,5 hektáros birtoka is, melyet gazdasági célokra használtak mindaddig, míg Chernel István, a jeles ornitológus, Kőszeg leghíresebb szülötte emlékkertté, madárvédelmi mintateleppé nem alakította. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner