12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Celldömölk
www.celldomolk.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: FEHÉR LÁSZLÓ E-mail: phcell.polgarm@cellkabel.hu
 Telefon: +36-95-525-810 Fax: +36-95-420-304
állandó kiállítás,    autó-motorsport,    borkóstoló,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kerékpártúra, kerékpár kölcsönző,    kiemelt szolgáltató,    konferencia központ,    mulatság, fesztivál,    múzeum,    nemzeti park,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    színház,    templom,    termál gyógyfürdő,    uszoda, strand,    utazási irodák, turistainformáció

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

A Ság hegy természeti világa - Celldömölk

Telefon szám: +36-20-46-24-007
Cím: 9500 Celldömölk, Ság hegy
Link: www.celldomolk.hu

A Ság hegy természeti világa, hely- és kultúrtörténete állandó kiállítás nyitva tartása: nyári turisztikai szezonban kedd-péntek: 10:00 - 16:00, szombat: 10:00 - 14:00.


Tárház - Celldömölk

Telefon szám: +36-95-420-135
Cím: Celldömölk, Szentháromság tér
Link: kis-mariacell.uw.hu
Kapcsolattartó személy: Plébániahivatal

Szűz Mária Római Katolikus Templom emeleti részén, az igényesen kialakított Tárházban állandó kiállítás várja az idelátogatókat, bemutatván az ősi kegyhely fennmaradt, többszáz éves kincseit.


Mozdonyskanzen - Celldömölk

Cím: Celldömölk, Vasútállomás
Link: www.celldomolk.hu

A celldömölki vasútállomáson az érdeklődők három, teljesen felújított gőzmozdonyt tekinthetnek meg. A szépen rendben tartott parkban kiállított mozdonyok és vagonok egész évben ingyenesen megtekinthetők.
 autó-motorsport
 

Pannónia Ring, Ostffyasszonyfa

Cím: Ostffyasszonyfa, külterület
Link: www.pannonia-ring.com
Telefon szám: +36-95/394-232

A Celldömölktől 14 kilométerre található Pannónia Ring, 4.740 méter hosszú pálya, motor-, gokart- és autóversenyzésre is rendkívül kedvelt. A Ring egész évben nyitva áll a látogatók elött. Étkezési lehetőséggel, campinggel.
 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Somlói Történelmi Borvidék - Celldömölk

Cím: Celldömölk, Ság-hegy
Link: www.celldomolk.hu

A Ság hegy a Somlói Történelmi Borvidék részét képezi. Uralkodó fajták: olaszrizling, Sauvignon, Chardonnay. Kóstolja meg a kitűnő minőségű, magas savtartalmú Ság hegyi fehérborokat a hegyen található fogadókban.
 egyedi ritkaság
 

Ság hegy, Tájvédelmi körzet - Celldömölk

Cím: Celldömölk, külterület
Link: www.celldomolk.hu

A Sághegyi vulkán egy 5 millió évvel ezelőtt kitört tűzhányó maradványa. Az aláhulló vulkáni porból keletkező tufarétegekre bazaltkőzetté dermedt láva települt. Ez a fokozatosan pusztuló lávapajzs tanúhegyként őrzi az alsóbb laza képződményeket. A síkságból kiemelkedő kettős csonka kúp lankáján még a pannóniai beltó homokos üledékeit találjuk. A meredekebb lejtőkön a kráterekből kiszórt vulkáni tufa, a függőleges sziklafalakon a bányászkodás után visszamaradt lávapadok és kürtőkitörések tanulmányozhatók.
 egyházművészet
Csodálatos műremekek a vallás szolgálatában.
 

Tárház - Celldömölk

Cím: Celldömölk, Szentháromság tér
Link: kis-mariacell.uw.hu
Telefon szám: +36-95-420-135
Kapcsolattartó személy: Plébániahivatal

A templomban, az igényesen kialakított Tárházban állandó kiállítás várja az idelátogatókat, bemutatván az ősi kegyhely fennmaradt, többszáz éves kincseit.


Kálvária - Celldömölk

Cím: Celldömölk
Link: kis-mariacell.uw.hu

A kegytemplom keleti falához közel áll a Kálvária épülete. 1755 körül építtette Liptay János ezredes, aki miután nyugalomba vonult, Kis-Máriacellben telepedett le. Az épület 2003-ban került felújításra a Széchenyi Terv pályázata segítségével.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Trianon-emlékműve - Celldömölk

Cím: Celldömölk, Ság-hegy
Link: www.celldomolk.hu

A 291 méter magas Ság hegy tetején áll a Trianoni-emlékkereszt, melyet 1934-ben adakozásból és a bazaltbánya tulajdonosának nagylelkű adományozásából állítottak a trianoni békeszerződések emlékére.


Bencés Kolostor épülete - Celldömölk

Cím: Celldömölk
Link: kis-mariacell.uw.hu

1760-ban kezdték építeni, s eredetileg négyszög alaprajzúnak tervezték a Bencék Kolostor épületét. Építését azonban pénzügyi nehézségek miatt nem tudták befejezni, így az épület „U” formájú maradt. Az épületben jelenleg a Polgármesteri Hivatal működik, de előrehaladott tárgyalások folynak az ingatlan visszaszolgáltatásáról a Pannonhalmi Főapátságnak, kik az épületben ismét az egyházi élet fellendítését tervezik.


Mária-kút - Celldömölk

Cím: Celldömölk, Szentháromság tér
Link: kis-mariacell.uw.hu

A Szentháromság téren, a Bencés Kolostor mellett és a Kegytemplommal szemben található a Mária-kút.


Szentháromság-szobor - Celldömölk

Cím: Celldömölk
Link: kis-mariacell.uw.hu

A városközpontban, a Szentháromság-parkban áll a Szentháromság-szobor.


Eötvös Emlékoszlop és Bányászati Emléktáblák

Cím: 9500 Celldökölk, Ság hegy
Link: www.celldomolk.hu

A Ság hegyen emlékoszlop állít méltó emléket Eötvös Lóránd munkásságának. Eötvös itt tökéletesítette a később róla elnevezett ingáját, melynek segítségével a talajban lévő ásványi anyagok összetételét lehet tanulmányozni. Az inga hiteles másolata ma is a Sághegyi Múzeumban tekinthető meg. A hegyen a turistaútvonalak mellett több emléktáblát állítottak, melyek a hegy keletkezésének történetét mutatják be, valamint az itt folytatott bazaltbányászat emlékét őrzik. Celldömölkön Ság hegyi kísérleteinek emlékére 1971-ben emlékoszlopot állítottak fel, amelyet Antal Károly szobrászművész készített.


Gáyer Gyula mellszobra - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölkön, Hunyadi utca

1983-ban, születésének 100. évfordulóján leplezték le mellszobrát .Gáyer Gyulát halála előtt nem sokkal kimagasló tudományos tevékenységéért szülőhelye díszpolgárává, a Természettudományi Társulat Növénytani Szakosztálya tiszteletbeli tagjává választotta, s kinevezték az Országos Természetvédelmi Bizottság tagjává is. Megkapta a kormányzói elismerést jelentő Signum Laudist is. Nevét számos növény őrzi. fotó: vasutag.freeblog.hu/categories/Egyeb
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Geológiai és madártani tanösvény - Celldömölk

Cím: Celldömölk, Ság-hegy
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.celldomolk.hu

A Ság hegyen kiépített tanösvények vezetik körbe az érkező turistákat és 16 tábla segítségével mutatják be a hegy keletkezésének történetét, és annak gazdag növény- és állatvilágát. Színes képek és leíró szövegek tájékoztatják az érdeklődőket Magyarország legfiatalabb tűzhányójáról.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Sághegy Fogadó és Panzió étterme - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Ság hegy, Lázár Jenő út
Link: www.saghegyfogado.hu
Telefon szám: +3695 420-104; +3670 432-3777

A Sághegy Fogadó mindig is híres volt hagyományőrző magyar konyhájáról. Étlapunkon most is megtalálhatóak azok az ételek, melyek a tradicionális magyar vendéglátáshoz hozzátartoznak. A fogadó tulajdonosa gondolt mindazokra, akik egészségük megóvása érdekében, vagy bármely más okból a reformkonyha hívei. A vegetáriánus vagy szénhidrátszegény ételek nemcsak az egészségmegőrzés részei, hanem kitűnően kiegészítik azt a terápiát, melyet a szolgáltatásaink kínálnak. Mindezen túl a biokonyha által kínált lehetőségeket is biztosítja fogadónk konyhája, illetve étlapja. A növényvédő szerek és más kemikáliák nélkül termelt növények adják a konyha alapanyagát. A természetes anyagokból készült ételek, aromapótló és színezék nélkül megfőzött ételek jelentik alapját a biokonyhának.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Celldömölki-tó

Cím: Celldömölk, külterület

Celldömölk város határában a fő út mentén található a tó (Celldömölkről Alsóság felé vezető út mellett). A tó kialakítása a XX. század elejére tehető. A tó átlagos mélysége 1,8-2 méter mély, de néhol 7-9 méter mély kutakat is találunk benne. Ezen kutakból feltörő víz táplálja a tavat egész évben. A mederben vékony iszapréteg található, mely kemény aljzaton fekszik. A szabdalt partú mesterséges tó partját nádasok, bokrok, ligetek teszik változatosabbá. A tó környé kedvelt pihenő park.
 kerékpártúra, kerékpár kölcsönző
 

Kerékpárkölcsönző - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Sport utca 8.
Telefon szám: +36-95/525-070
Link: www.vulkanfurdo.hu

A város új termálfürdőjén üzemel a Vulkán kerékpárkölcsönző, mely a fürdő teljes nyitvatartási idejében a vendégek rendelkezésére áll. Tíz, teljesen felszerelt gyermek- és felnőtt kerékpár bérelhető. Nagyobb igény esetén, előre jelezve további kerékpárok is biztosíthatók 1-2 napos, vagy akár több hetes időtartamra.
 kiemelt szolgáltató
 

Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár

Cím: 9500 Celldömölk, Dr. Géfin Lajos tér 1.
Telefon szám: +3695 779-301; +3695 779-302
Link: www.celldomolk.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Pálné Horváth Mária

A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár 1972 óta Celldömölk és Kemenesalja kulturális életének meghatározó intézménye, közművelődési színtere.
 konferencia központ
Felkészült termek, célszerű kialakítások, modern technika és kiváló asszisztencia várja a tematikus rendezvények látogatóit. Komfort és kellemes környezet segíti a rendezvényt követő kikapcsolódást. Kérje részletes tájékoztatónkat itt.
 

Vulkán Fürdő Konferencia Központ - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Sport utca 8.
Telefon szám: +36-95/525-070
Link: www.vulkanfurdo.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A városban konferenciaterem a Vulkán fürdő emeleti részlegén található, ahol 30-35 főig lehet konferenciákat, megbeszéléseket, termékbemutatókat megrendezni.
 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Várostörténeti Fesztivál - Celldömölk

Cím: Celldömölk
Link: www.celldomolk.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A 3 napos rendezvénysorozat felvonulással veszi kezdetét, majd hatalmas tűzijátékkal zárul. Zenei- és szórakoztató rendezvények, képzőművészeti bemutatók mellett ügyességi- és sportrendezvényekkel, vetélkedőkkel várják az érdeklődőket.


A Vulkán Footballfesztivál - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Kolozsvár u. 2.
Link: www.celldomolk.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A nemzetközi sportrendezvényen immár 6-7 nemzet, mintegy 65-70 csapata méri össze tudását ifjúsági és felnőtt kategóriákban. A sportrendezvényt kulturális és szórakoztató programok kísérik, majd tűzijátékkal zárul. A háromnapos rendezvény rendszerint augusztus közepén kerül megrendezésre. A rendezvény szervezője: Celldömölki Városi Sport Egyesület.
 múzeum
 

Sághegyi Múzeum - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Ság hegy
Link: sag-hegy.hu

A Ság hegy természeti világa, hely- és kultúrtörténete. A frissen (újra) megnyílt Sághegyi Múzeum remélhetőleg sok látogatót vonz: október 15-éig, szerdától vasárnapig - naponta 9.30-tól 15.30-ig - tart nyitva.
 nemzeti park
Európában egyedülálló természeti környezet és állatvilág, a Világörökség része. Magyarország különösen védett értéke, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Ság-hegyi Tájvédelmi Körzet - Celldömölk

Cím: Celldömölk. külterület
Link: sag-hegy.hu

A Sághegyi vulkán egy 5 millió évvel ezelőtt kitört tűzhányó maradványa. Az aláhulló vulkáni porból keletkező tufarétegekre bazaltkőzetté dermedt láva települt. Ez a fokozatosan pusztuló lávapajzs tanúhegyként őrzi az alsóbb laza képződményeket.
 szálláshely
 

Sághegy Vendégház - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Ság hegy
Link: www.saghegyvendeghaz.fw.hu
Telefon szám: +36-70 319-2996

Szállás lehetőséget kínálunk, ha Ön pihenni, kikapcsolódni vágyik! Vendégházunk Celldömölk városközpontjától 3 km-re helyezkedik el, a Ság-hegy lábánál. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Deja-Vu Panzió Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Temesvári u. 5.
Telefon szám: +36-30 732-7649
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Celldömölk város központjában, mégis csendes helyen található Deja-Vu Panzió 5 db 2 személyes, igényesen berendezett szobával rendelkezik melyek szükség szerint pótágyazhatóak. (A szobákban franciaágy ill. 2db 1 személyes ágy kívánság szerint) A panzió saját parkolóval rendelkezik. Felszereltség: Fürdőszoba (zuhanyzó, mosdó, wc, hajszárító), Televízió, minibár, korlátlan internet hozzáférés. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Vasvirág Hotel - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Sági út 56.
Telefon szám: +36-95/424-125
Fax szám: +36-95/420-067
Link: vasviraghotel.mindenkilapja.hu

A Vasvirág Hotel várja kedves vendégeit 2-3 ágyas, valamint csoportoknak fenntartott 3-4 ágyas szobáiba! Buszok és személyautók számára is zárt parkolási lehetőséget biztosítunk! Vendégeink kikapcsolódásához darts gép, csocsó-, biliárd-, valamint rexasztal áll rendelkezésre. Barátságos árak, nyugodt pihenés! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk
Telefon szám: +36-20 539-9995
Link: www.szeporszag.hu/Celldömölk.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Celldömölk.
 színház
Kiváló színészek és színtársulatok előadásai felejthetetlen hangulatot teremtenek. Kérje programfüzetünket!
 

Soltis Lajos Alternatív Színház - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Dr. Géfin Lajos tér
Telefon szám: +36-95/521-050
Link: www.soltisszinhaz.hu

A nemzetközi hírnevű társulat 2006-ban kapott önálló épületet, de nagyobb előadásait csak a Művelődési Központ épületében tudja megrendezni.
 templom
 

Nagyboldogasszony kegytemplom Cslldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Koptik Odó u. 9.
Telefon szám: +36-95 420-135
Link: kis-mariacell.uw.hu

1748 őszén mintegy 50.000 hívő jelenlétében adták át a Csodatévő Boldogságos Szűz Mária tiszteletére szentelt templomot, melynek tornyai csak 1764-ben készültek el. Építése és a városi hitélet felvirágoztatása szorosan összefűződik Koptik Odó apát nevével. Az 50 méter hajóhosszú templom a város központjába épült, közvetlen szomszédságba a Bencés Apátsági épülettel (jelenleg Polgármesteri Hivatal), a Kálvária épületével és a Szentháromság szoborral.


Alsósági Evangélikus Templom - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Somogyi Béla u. 31.
Telefon szám: +36-95 779-299
Link: www.lutheran.hu/z/honlapok/alsosag
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Vető István

Az Alsósági Evangélikus Templomot 1863-ban építették.


Román stílusú Romtemplom - Celldömölk

Cím: Celldömölk, külterület
Link: www.celldomolk.hu

Celldömölk legrégebbi temploma a XIII. században román stílusban épült templom, melynek maradványai még ma is megtekinthetők a város nyugati határában.


Evangélikus Templom - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Ostffy Mihály tér 4.
Link: celldomolk.lutheran.hu
Telefon szám: +36-95 420-058

Celldömölki Evangélikus Templomot 1744-ben szentelték fel. A templom mellé 1820-ban archívumot építettek, amiben a Dunántúli Egyházkerület levéltárát és könyvtárát helyezték el. 1897-ben az alapok és az északi fal egy részének megtartásával új épületet emeltek.


Református templom - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Koptik Odó u. 2.
Link: www.celldomolk.hu
Telefon szám: +36-95 420-023

Celldömölk református temploma - Dudás Kálmán építész tervei alapján - 1936-37-ben épült.


Szent Miklós Római Katolikus Plébániatemplom

Cím: 9500 Celldömölk, Sági u. 165.
Link: www.celldomolk.hu
Telefon szám: +36-95 421-815

Celldömölk alsósági városrészén található a Szent Mikolós templom. A XV. században építették. A reformáció idején az evangélikusoké lett, majd a romos épület 1732-ben került vissza a katolikusokhoz.


Nepomuki Szent János Római Katolikus Templom

Cím: Celldömölk, Izsákfai városrész

1798 és 1803 között építették klasszicista stílusban. Bejárata mellett világháborús emléktáblát helyeztek el.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Vulkán Termálfürdő
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 9500 Celldömölk, Sport utca 8.
Telefon szám: +36-95-525-070
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bakó István
Link: www.vulkanfurdo.hu

2005 őszén adták át Kemenesalja legnagyobb és legmodernebb termálfürdőjét, a Vulkán fürdőt. A Vas megye keleti részén, a festői szépségű Ság hegy lábánál lévő fürdő egész évben színvonalas szolgáltatásokkal várja a pihenni, sportolni és felfrissülni vágyókat. Az 1.200 méter mélységből nyert, fürdésre alkalmas, elismert ásványvíz oldott anyagokban ( főleg nátrium-hidrogén-karbonátban ) gazdag, ideális mozgásszervi panaszok kezelésére. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Vulkán fürdő - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Sport utca 8.
Telefon szám: +36-95/525-070
Link: www.vulkanfurdo.hu

A Vulkán fürdő 6 sávos, 25 méter hosszú szabvány-úszómedencével és a nyári hónapokban szabad-stranddal várja vendégeit. A szezonálisan üzemelő szabadtéri medencék mellett (gyermek csúszdamedence; bébi-pancsoló; és kültéri melegvizes élménymedence) egy strandröplabda és –kézilabdapályát használhatnak változatlan belépőárak mellett a fürdőlátogatók. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform Iroda - Celldömölk

Cím: 9500 Celldömölk, Dr. Géfin tér 10.
Telefon szám: +36-95 777-054
Link: www.celldomolk.hu
Fax szám: +36-95 777-054
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Döméné Király Gabriella irodavezető

Celldömölk számos módját kínálja a kikapcsolódásnak, a szabadidő hasznos eltöltésének. A további információkért keresse a celldömölki Tourinform Irodát.
 programok, rendezvények
 

1 úton - Zarándoklat a családokért

Cím: Celldömölk, Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár
Telefon szám: +36 95 779 301/302
Link: www.vulkansag.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kemenesaljai Művelődési Központ
Mikortól: 2018-08-25
Meddig: 2018-08-25

Ez a minden évben megrendezendő zarándoknap az 1Úton nevet viseli és több száz települést érint Ausztriában, Erdélyben és Magyarországon egyaránt. Az 1Úton zarándoknap sokezer ember számára nyújt zarándokélményt melyen keresztül életre kel a csoda: a különféle nemzetiségű, világnézetű emberek egymáshoz, egymás mellett és egymásért zarándokolnak.


Múzeumok Őszi Fesztiválja

Cím: Celldömölk, Kemenes Vulkánpark, Sághegyalja körút 1.
Telefon szám: +36 95 777 400
Link: www.vulkansag.hu
Kapcsolattartó személy: Kemenes Vulkánpark
Mikortól: 2018-09-24
Meddig: 2018-11-11

A Kemenes Vulkánpark 2018-ban csatlakozik a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozathoz. A Múzeumok Őszi Fesztiválja 2018. szeptember 24. és november 11. között az ország több településén várja a nagyközönséget.


Kismáriacelli Főbúcsú

Cím: Celldömölk, Szűz Mária-kegytemplom
Telefon szám: +36 95 779 301/302
Link: www.vulkansag.hu
Kapcsolattartó személy: Kemenesaljai Művelődési Központ
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Mikortól: 2018-09-08
Meddig: 2018-09-09

Az ország egyik legszebb barokk búcsújáró temploma a máriacelli bazilika mintájára épült Szűz Mária-kegytemplom, ami a Mária-út részeként évről-évre több zarándokot vonz. A Mária-búcsú 2018-ban is számos programmal várja a híveket: szentmisék, gyertyás körmenet, éjszakai és hajnali programok, koncert.


Sághegyi Szüreti Napok

Cím: Celldömölk, Ság hegy, Szentháromság tér, Dr. Géfin tér
Telefon szám: +36 95 779 301/302
Link: www.vulkansag.hu
Kapcsolattartó személy: Kemenesaljai Művelődési Központ
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Mikortól: 2018-09-28
Meddig: 2018-09-30

A Somlói Történelmi Borvidékhez tartozó Ság hegy több évtizedes hagyományokra épülő rendezvénye a Ság hegyi Szüreti Napok.


VulkánSág Szíve

Cím: Celldömölk, Ság hegy krátere
Telefon szám: +36 95 779 301/302
Link: www.vulkansag.hu
Kapcsolattartó személy: Kemenesaljai Művelődési Központ
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Mikortól: 2018-09-30
Meddig: 2018-09-30

"Szeresd a Ság hegyet! – Szeresd a szívedet! Ünnepeld velünk a Szív Világnapját!"


Trianoni emlékkereszt felállításának évfordulója

Cím: Celldömölk, Ság hegy
Telefon szám: +36 95 779 301/302
Link: www.vulkansag.hu
Kapcsolattartó személy: Kemenesaljai Művelődési Központ
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Mikortól: 2018-09-22
Meddig: 2018-09-22

Celldömölk Város Önkormányzata, a Kemenesaljai Trianon Társaság, az Alsósági Életfa Egyesület és a Ság hegyért Alapítvány által szervezett megemlékezés a Trianoni Emlékkereszt felállításának évfordulója tiszteletére.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner