12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bugacpuszta
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester:   E-mail:
 Telefon: Fax:  
egyedi ritkaság,    étterem,    falusi turizmus,    gasztronómiai különlegesség,    kiemelt szolgáltató,    lovaglás,    lovaskocsizás,    mulatság, fesztivál,    múzeum,    népi kézművesség,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    növénykert, park,    szálláshely

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Gedeon tanya-panzió
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-76-722-800
Fax szám: +36-76-704-072
Kapcsolattartó személy: Gedeon Tamás
Cím: Bugacpuszta, Gedeon tanya
Link: www.gedeon-tanya.hu

Egy órányi autóútra Budapesttől, vagy Szegedtől valahol a bugaci pusztában van egy családias panzió, ahol a Puszta télen-nyáron gyönyörű, ahol az étel olyan, mintha édesanyád főzte volna, ahol az állatok - kiváltképp a lovak - olyan szelídek és barátságosak, hogy magad is meglepődsz...
 múzeum
 

Pásztormúzeum - Bugac

Telefon szám: +36-76 575-112
Cím: 6114 Bugac, Nagybugac 135.
Link: knp.nemzetipark.gov.hu

A bugaci puszta közepén álló Pásztormúzeum a kiskunsági szárzamalmok stílusában épült. Az épület mellett álló idős tölgyfák a valamikori homoki tölgyesek hírmondói. A Pásztormúzeumban a kiskunsági pásztotok életét, hagyományos szerszámait, eszközeit, és a környék természeti értékeit mutatja be. A Pásztormúzeum mellett emelték a nemzeti park 30. évfordulóján, 2005-ben a nemzeti parkot alapító erdőmérnökök, Dr. Tóth Károly és Kontra László tiszteletére emelt emlékhelyet.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner