12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Budakalász
www.budakalasz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Göbl Richárd E-mail: budakalasz.pmhiv@t-online.hu
 Telefon: 0036 26 340 266 Fax: 0036 26 340 494
étterem,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kiemelt szolgáltató,    néptánc, népdal,    templom,    vízi sportok, kikötő,    vízisí, wakeboard

 étterem
 

Mc Donalds

Telefon szám: +36-30-680-5085
Cím: 2011 Budakalász, Omszk Park 1
Link: www.mcdonalds.hu/ettermeink/budakalasz

Mc Donalds Étterem és Vendéglátás.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Lupa Csárda Étterem és Kerthelyiség Budakalász

Telefon szám: +36-20 934 0580
Cím: 2011 Budakalász, Duna sétány 34.

Lupa Csárda Étterem és Kerthelyiség Budakalász. 10 percre a belvárostól, Óbuda és Szentendre között a Duna partján ! Engedje, hogy megérintse a természet ... ... miközben ízes étkek és itókák élvezete deríti fel hangulatát ...
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Budakalászi bányatavak

Cím: Budakalász
Link: www.budakalasz.hu

A XX. század második felében mesterségesen kialakított bányatavaink a talajvizekből nyerik vízutánpótlásukat. Így vízszintjüket alapvetően a talajvizek, némi késleltetéssel a Duna vízállása is befolyásolja.
 néptánc, népdal
Tájegységek neves művészei, tánccsoportok mutatják be a hagyomány övezte magyar néptáncot. Kulturtörténeti érték itthon és külföldi bemutatók során.
 

Kalász táncegyüttes

Cím: 20 11 Budakalász, Szentendrei út 9.
Link: web.axelero.hu/ulaf/kalasz.html
Telefon szám: +36-26 340-468

Az együttes... 21 főből áll, tizenegy lányból és ti fiúból tevődik össze. Átlag életkoruk 23-24 év. De ezek az adatok évente változhatnak, az együttes folyamatosan bővül új tagokkal. A gyermek táncegyüttesből kinövő fiatalokkal és esetenként új emberekkel.
 vízi sportok, kikötő
 

Omszki tó

Cím: Budakalász, Omszk Szabadidõ Park
Link: www.omszkwakecentrum.hu

Az omszk wake centrum pályát kifejezetten a wake sportok céljaira fejlesztették. A megszokottabbnál rövidebb egyenesek és a magasabb pályaépítés mind a wakeboard igényeit elégítik ki. A kábelpályát magyar cég, a Pentasí Kft. építette. A pályán wakeboard elemeket, mint például ugratókat, csúszó csöveket helyeztek el, ami élvezetesebbé és sokszínûvé teszi a wakeboardozást. A tervezõk figyelembe vették a kanyarok kialakításánál a kezdõk igényeit is, és ezért egészen tompa szögû kanyarokkal építették meg a pályát, amelyen igen egyszerû elsajátítani a kanyarvétel technikáját.
 vízisí, wakeboard
 

OMSZK Wake Centrum

Cím: Budakalász, Omszk Szabadidõ Park
Link: www.omszkwakecentrum.hu
Telefon szám: +36-70-380-3506
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Az Omszk Wake Centrum pályát kifejezetten a wake sportok céljaira fejlesztették. A megszokottabbnál rövidebb egyenesek és a magasabb pályaépítés mind a wakeboard igényeit elégítik ki. A kábelpályát magyar cég, a Pentasí Kft. építette. A pályán wakeboard elemeket, mint például ugratókat, csúszó csöveket helyeztek el, ami élvezetesebbé és sokszínûvé teszi a wakeboardozást.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner