12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bozsok
www.bozsok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Darabos Béla E-mail: info@bozsok.hu
 Telefon: +36-94-563-386 Fax: +36-94-563-387
borkóstoló,    falusi turizmus,    kastély, kúria,    növénykert, park,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vár, várrom

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Borház Bozsok

Cím: Bozsok, Rákóczi u. 133.
Link: www.bozsok.hu

Bozsokon a Rákóczi u. 133. szám alatt található népi lakóház különösen szép, helyreállított épület, melyet a Vas Megyei Önkormányzattól a Bozsoki Önkormányzat kapott meg ingyenes használatba. A régi, 1819-ben épült ház konyhája és tiszta szobája felújításra került és jelenleg a helyi borkultúra értékeit lehet megtekinteni benne települési rendezvények idején. A Bozsoki szüret idején népi kézműipari termékekből vásárt is rendeznek udvarán.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Nagy-Vendégház Bozsok

Cím: 9727 Bozsok, Rákóczi út 105
Link: www.nagyvendeghaz.hu
Telefon szám: +36-94 363-183,+36-30-222-1576

A Nagy Vendégház Bozsokon festői környezetben, különlegesen szépen parkosított, nagy kertes vendégház, 4 szobával és 2 apartmannal, saját fürdőszobával, konyha valamint nappali és étkező használatával. Számtalan kirándulási és sportolási lehetőség, Ausztriában 2 km-re gyönyörű fürdőtó. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Sibrik-kastély Bozsok

Cím: 9727 Bozsok, Rákóczi Ferenc u. 1.
Link: www.bozsok.hu
Telefon szám: +36-94/360-960

Sibrik kastély napjainkban is a község északi határában, festőien szép környezetben, a Bozsok-patak partján áll.
 programok, rendezvények
 

Bozsoki Kalapos Napok és Dalos Találkozó

Cím: Bozsok
Link: www.bozsok.hu

Bozsoki Kalapos Napok és Dalos Találkozó 2011. június 3-4-5.
 templom
 

Szent Anna plébánia templom Bozsok

Cím: Bozsok
Link: www.bozsok.hu

Bozsokon a Szent Anna plébánia templom középkori eredetű épület. 1630-ban Sennyei István püspök szentelte fel. 1743-ban renoválták, majd 1772-ben bővítették.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner