12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagyrada
www.nagyrada.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Zsiga Zsolt E-mail: garaboncpmh@t-online.hu
 Telefon: +36-93 540-002 Fax:
borkóstoló

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Borszaküzlet és bemutatóterem a szőlőben

Telefon szám: +36-30 517-3811
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8746 Nagyrada, Szelemi hegy 020/10 hrsz.
Link: www.cezarwinery.com

         
         
A Cezar Winery szeretettel várja Önt is egy feledhetetlen borkóstolóra. Jöjjön el és kóstolja meg legszebb borainkat, pezsgőinket ott ahol születnek. Csoportok részére teljes programot biztosítunk az ültetvények bemutatásával, bor- és pezsgőkóstolóval, igény esetén ültetett vagy kerti étkeztetéssel. Bejelentkezés e-mailben vagy telefonon. A borház ÚJ nyitva tartása az alábbiak szerint alakul: ▶️ Hétfő-Kedd 9-17 ▶️ Szerda-Csütörtök 9-20 ▶️ Péntek 9-21 ▶️ Szombat 13-21 ▶️ Vasárnap 10-18 Ha kedvet kapnál egy boros túrára a Szelemi-hegy kalandos tájain, akkor látogass meg minket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner