12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tállya
www.tallya.hu
Tállya a Tokaj – Hegyaljai borvidék egyik legősibb szőlőtermesztő, borászattal foglalkozó községe, a királyi borok hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a hegyaljai bort. Tegye meg, hogy helyben tapasztalja meg mindezt! Ehhez kínálunk Önnek és kedves Családjának az igényeknek megfelelő szintű szállást, ízletes ételeket, borokat, barátságos és vendégszerető embereket.
 Polgármester: OSIKA JÓZSEF E-mail: tallya@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-398-024 Fax: 0036-47-398-024
borospince

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Borpatika Tállya

Telefon szám: 0036-47-398-278
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hollókői József
Cím: 3907 Tállya, Palota u. 29.
Link: www.borpatika.ini.hu

         
         
A Borpatikában Hollókői József pincészete immár 15 éve áll a vendégek rendelkezésére a Tokaj-Hegyaljai borok összes fajtájával. A borkészítés fortélyait részben a szülői háznál, részben pedig hosszú évek gyakorlati tapasztalatai alapján sajátítottam el. A pincészethez tartozik egy jellegzetes Tokaj-Hegyaljai pince, amelynek három ága van és így 58 méter hosszú valamint egy 45 férõhelyes borozó, ahol borkorcsolyákkal, táj jellegű ételekkel és hagyományos eljárással készített borokkal várjuk a kedves vendégeket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner