12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Boldog
www.boldog.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Laczkó Roland E-mail: polgarmester@boldog.hu
 Telefon: +36-37-555-006 Fax: +36-37-355-021
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    néptánc, népdal,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Boldogi horgásztavak

Telefon szám: +36-70 347-6217
Kapcsolattartó személy: Boldogi HE
Cím: Boldog
Link: users.atw.hu/boldogihe

A Heves megyei Boldog község határában, Hatvantól mintegy 10 kilométerre, a Zagyva folyó és a hatvani kavicsbányatavak között, szántóföldekkel körülvett, 1 hektáros, fákkal szegélyezett, hangulatos horgásztó található.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház - Boldog
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-37-355-022
Kapcsolattartó személy: Nagy György
Cím: Boldog, Kossuth u. 32.
Fax szám: +36-37-355-021

Boldogon a falu lakóinak összefogásából, szülőfalujuk iránti szeretetből jött létre a tájház 1987-ben. Az itt élők saját erejükből hozták helyre a házat és adták össze a berendezését. Folyamatosan gyarapszik és szépül, hiszen sajátjuknak tekintik, múltjuk, mindennapi életük egy kis darabkájának, mely hírül adja az utókornak és az idelátogatóknak,hogyan éltek,dolgoztak, ünnepeltek valamikor. A boldogiak ezzel a gyűjteménnyel őrzik a népművészetet, s mindazt a szépséget,amit nemzedékek egymás utáni sora alakított ki. A műemlék jellegű épület sok látogatót vonz. Számukra idegenvezetés biztosított. A hagyományőrző csoportok boldogi sütemények kóstolásával egybekötött műsorral kedveskednek az érdeklődőknek.
 templom
 

Római katolikus templom Boldog

Telefon szám: +36-37 355-005
Cím: 3016 Boldog, Tabán út 2.
Link: www.boldog.hu

Boldog Szeplőtelen fogantatás titulusú temploma 1781-ben, barokk stílusban épült. A templom belseje hívebben megtartotta barokk karakterét, mint külseje.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner