12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
kiemelt szolgáltató

 kiemelt szolgáltató
 

Bohóckuckó Játszóház - Eger

Telefon szám: +3636-324-263
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Karanyicné Kisari Andrea
Cím: 3300 Eger Törvényház u.4 - Agria Park földszint
Link: bohockucko.blog.hu

         
         
A kis gyermekek egészséges testi és szellemi fejlődéséhez elengedhetetlen az önfeledt játék és testmozgás, amelyhez a Bohóckuckó játszóházunk ideális helyszínül szolgál. Szemléletünk teljes mértékben gyermekközpontú, célunk az, hogy felhőtlen szórakozási lehetőséget biztosítsunk a hozzánk betérő gyermekek számára. , egy pár óra önfeledt vásárlást-, mozizást-, fitness kikapcsolódást, vagy csak egy kis idő csendben eltöltését apa-anya számára. A játszóház 220 m2-es területén, tiszta és biztonságos környezetben a gyerekeket labirintus, ugráló, csúszda, kismotor kisautók és egyéb játéklehetőségek, a piciket babasarok, mini konyha, építőjátékok, készségfejlesztő játékok várják. A játszóház és az Agria Park vendégei számára családias és biztonságos környezet-, sok-sok játék, szakképzett munkaerő, ingyenes ételmelegítési lehetőség-, szoptató és pelenkázó helyiség valamint WC és mosdó áll rendelkezésre.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner