12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nemesvid
www.nemesvid.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Harmath István E-mail: onkormanyzat@nemesvid.t-online.hu
 Telefon: +36-85 421-766 Fax: +36-85 521-011
fazekasság

 fazekasság
Egyedi népművészeti edények és dísztárgyak forma és művészeti gazdagságával várjuk. Ősi fazekastechnikákat és díszítményeket láthat. Termékeinket nemcsak lakásdísznek vásárolhatja, hanem a hétköznapokban is használhatja.
 

Bogdán Klára, fazekas népi iparművész
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-(85) 421-978
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8738 Nemesvid, Ady u. 41.
Link: www.nemesvid.hu

         
         
Bogdán Klára, fazekas népi iparművész. Marcali felől Nemesvidre érkezőnek jobbra a második ház portáján tábla mutatja, hogy ott egy alkotóműhely várja kedves vendégeit. A műhelyben megtekintethető, hogyan válik az agyagból színes mázas cserép, mely lelket és szemet gyönyörködtet. A ház mögött lévő kiállítótermemben az oda betérőt használati eszközök és dísztárgyak várják, például: kuglófsütők, gyertyatartók, bögrék, tükrök, fogasok, a gyerekeknek vizisípok.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner