12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bogács
www.bogacs.com
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csendesné Farkas Edit E-mail: polgarmester@bogacs.hu
 Telefon: +36-49-534-400 Fax: +36-49-534-401
gyógyfürdő

 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Bogácsi Thermálfürdő - Bogács

Telefon szám: +36-49-534-410
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dobos Tamás
Cím: 3412 Bogács, Dózsa György út 16.
Link: www.bogacsitermalfurdo.hu

         
         
A megújult Bogácsi Thermálfürdőben gyógyulást, kikapcsolódást, szórakozást biztosít a hat gyógyvizes medence, az óriás jakuzzi, az úszómedence, a gyermekpancsoló és az új vízi játszótér. 2014 nyarától pedig új csúszda parkkal kedveskedünk nem csak a fiataloknak. A Gyógy centrum különleges wellness kezelésekkel várja vendégeit. Apartmanjai egész napos fürdőbelépővel és ingyenes szauna használattal kínálnak tökéletes felfrissülést, regenerálódást vendégeinknek. Jurta Üdülőközpont csoportok részére, még a kemping a természetet kedvelőknek biztosít üdülési lehetőséget. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner